Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agneta Sjödin avslöjar vilda sexfesterna i Fångarna på fortet: "Var orgier"

21 jan, 2022, 14:00 
Fångarna på fortet
Agneta Sjödin har avslöjat något spektakulärt om Fångarna på fortet.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Fångarna på fortet har funnits i rutan sedan 1990-talet och får sägas vara en sann svensk tv-klassiker.

Som bekant går programmet ut på att vinna nycklar genom att under en en viss tid ta sig igenom ett antal rum med olika hinder. De tävlande lagen består oftast av kändisar av alla möjliga slag: skådespelare, idrottare, musiker, programledare och så vidare.

Sexfesterna mitt under Fångarna på fortet

Och ibland blir deltagarna väldigt kärvänliga med varandra. Om man ska använda en eufemism.

När programledaren Agneta Sjödin gästade Daniel Redgerts podd "Tankar med" bjöds vi på ett oväntat stycke information om hur gemenskapen mellan de tävlande ibland tar sig rent fysiska uttryck.

– Det är ju väldigt mycket orgier på Fortet, i varenda cell, säger Agneta i podcasten.

Annons

– Jag kan tyvärr inte säga något. Men det känns som att det var lite vildare på nittiotalet när jag jobbade med det då, då hörde jag mer rykten. Nu hör jag inte så mycket sånt.

"Det var några som mådde väldigt dåligt"

Och inte nog med den amorösa delen, det har också inmundigats en hel del alkohol bland deltagarna. Det har höjdhoppsikonen Patrik Sjöberg avslöjat, några år efter att han deltog i programmet.

– Det var några som mådde väldigt dåligt. Och det kanske inte bara berodde på hög sjö, utan det berodde nog på att det festats en hel del kvällen innan, har han tidigare berättat.

Stöket i Fångarna på fortet har ibland fått konsekvenser för hela produktionen. Det har rapporterats att två deltagare missat sitt plan hem till Sverige på grund av sena fester. Dessutom ska Markoolio, den folkkäre artisten, blivit utslängd från sitt hotell mitt under inspelningen.

Annons