Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agneta Sjödin byter partner - lämnar folkkära vännen

04 jun, 2023, 10:00 

Agneta Sjödin avslöjar nu själv bytet i sommar.

Annons

Agneta Sjödin är inne i en intensiv arbetsperiod. De senaste dagarna har hon befunnit sig i Frankrike och sitt älskade Fort Boyard, där hon som så många gånger förr väglett deltagarna bland katakomberna.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Och som så många gånger förut har det varit Gunde Svan som sprungit vid hennes sida. De har med åren byggt upp en fin relation, som Agneta Sjödin tidigare avslöjat påminner om ett syskon.

– Det har alltid funkat så bra mellan mig och Gunde. Vi är som syskon, fast minus bråk. Vi har aldrig några konflikter och funkar otroligt bra ihop, har Agneta Sjödin sagt till Svensk Damtidning.

Gunde Svan och Agneta Sjödin
Gunde Svan och Agneta Sjödin har spelat in en ytterligare säsong Fångarna på Fortet.

Agneta Sjödin byter partner

Nu är de intensiva inspelningsdagarna slut. På sex dagar har Agneta och Gunde spelat in 12 program till kommande säsong. Sen har de satt sig på planet, tagit farväl och lämnat Frankrike bakom sig.

Annons

Men olikt tidigare säsonger lämnar Agneta Sjödin Frankrike med en person hon står väldigt nära. Sommarparhästen Casper Janebrink har nämligen medverkat i programmet, strax innan han och Agneta gör sig redo för ytterligare en sommar med Bingolotto.

– Nu ska jag byta partner! Nu ska jag gå från Gunde till Casper och sommarbingo, säger Agneta Sjödin i ett klipp på Instagram.

Agneta Sjödin om sommaren med Casper

I klippet ses Casper Janebrink jubla över beskedet, vilket vittnar om att även han ser fram emot att få tillbringa ytterligare en sommar med Agneta Sjödin.

”Casper Janebrink var med sista inspelningesdagen igår och flög hem med oss idag. Vi drar igång med SommarBingolotto första söndagen i juli. Det blir kul. Jag har tur som har två så oerhört snälla, trevliga, lättsamma och prestigelösa programledarepartners”, skriver Agneta Sjödin.

Foto: TT/Instagram

Annons