Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agneta Sjödin ryter till mot Casper Janebrink - efter missen i direktsändning: ”Allt är Caspers fel”

03 jul, 2023, 09:30 
Felicia Plåt
Agneta Sjödin och Casper Janebrink

Ibland går det inte som man har planerat.

Annons

Sommaren är i full gång och äntligen har ett av sommarens stora program börjat. Nämligen Bingolotto Sommarkväll! Nu kan svenskarna äntligen spela Bingolotto i ledning av superduon Agneta Sjödin och Casper Janebrink.

Casper Janebrinks panik – här går allt snettBrand logo
Casper Janebrinks panik – här går allt snett

TV-tittarna älskar Agneta och Casper

Bingolotto är verkligen ett av svenskarnas favoritsysselsättning under sommarkvällarna. Agneta och Casper leder programmet med bravur och bidrar med mycket underhållning under programmet.

Deras mycket synliga kemi och utmärkta samarbete har pågått under två somrar i rad och de går nu in på sin tredje. Och publiken älskar det.

– Det ska bli jättekul. Det känns verkligen som programmet är uppskattat av både TV-tittare och publik på plats, sa Agneta Sjödin i ett pressmeddelande.

Annons

Även Casper ser fram emot att jobba med Bingolotto och Agneta igen.

– Jag är taggad som bara den på att köra igång. Det är tredje året i rad som jag och Agneta leder programmet och vi trivs verkligen ihop, sa Casper Janebrink i ett pressmeddelande.

Agneta tappar orden i direktsändning

Under söndagen, 2 juli, var det dags för premiären av programmet och programledarna var riktigt taggade. Men trots att de är kända för sitt supersamarbete blev det ett litet missförstånd mellan kollegorna mitt under direktsändningen av första avsnittet.

Mitt under programmet börjar Casper berätta att tittarna ska ringa in på badankorna för att ta chansen att vinna 100 000 kronor. Sedan lämnar han över ordet till Agneta och det är här det blir lite knasigt.

Agneta tappar orden och undrar om de ska gå på paus.

– Nej det är inte paus nu, säger Casper.

– Nej men du började ju prata om badankorna?, säger Agneta frågande till Casper.

Annons

"Allt är Caspers fel"

Plötsligt börjar det ringa i studion och Casper uppmanar Agneta att skynda sig bort till lådorna. Agneta får snabbt ställa sig upp och springa bort mot lådorna och menar att Casper tappade bort sig i manus.

Casper Janebrink
Casper och Agneta skrattade åt deras lilla miss i direktsändning. Foto: TT

– Ja men du hoppar ju i manuset, så jag blir ju alldeles förvirrad. Du hoppade ju där, säger Agneta och fortsätter efter att hon samlat sig lite:

– Nu ska vi se, men ja allt är Caspers fel bara så ni vet. Jag har full koll.

Sedan fortsätter programmet felfritt och som vi alla vet så kan allt hända i direktsändning. Även fast man är en superduo och Agneta och Casper.

Annons