Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca Ingrosso säger som det är om singellivet: ”Väldigt många män”

03 jul, 2023, 07:40 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Bianca Ingrosso
Bianca lever ett härligt singelliv. Foto: TT

Bianca Ingrosso har en fullspäckad sommar att se fram emot.

Annons

Bianca Ingrosso har ständigt flera bollar i luften. Hon har en egen talkshow och flera egna märken som exempelvis Caia Cosmetics. Under flera år var hon även i ett av och på förhållande med ex-pojkvännen Phillipe Cohen.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Paret gjorde slut nio gånger men under augusti förra året gick de skilda vägar för sista gången. Sedan dess har Bianca levt sitt bästa singelliv och sommaren har bara börjat för den glada entreprenören.

Bianca kommer kolla på sin mor under Allsång

I en intervju med Expressen berättar hon om de olika sommarplanerna. En stor grej som händer i sommar är att hennes mor Pernilla Wahlgren leder Allsång på skansen för första gången.

Under premiären kunde vi se Bianca sitta i publiken tillsamman med flera av de andra medlemmarna i Wahlgren-familjen. Men för Expressen berättar hon att hon inte kommer vara på plats varje tisdag. Sommaren är nämligen fylld av andra planer.

Annons

– Jag ska till Ibiza, jag ska till Palma, det är det enda jag vet hittills, sen spontanar jag lite. Jag är en sån, säger hon till Expressen.

Men hon kommer se till att kolla på varje program vart hon en befinner sig i världen.

– Men jag kommer ju titta på kärringen varje tisdag. Det är klart, säger hon skämtsamt till Expressens reporter.

Träffar män i Sverige och London

Under sommaren är det även lätt att kärleken spirar men Bianca ska bara "leva life" under de varma månaderna. Men hon kan även avslöja att hon träffar män både i Sverige och utomlands.

– Varje dag är för kul. Jag gör någonting roligt hela tiden. Nej, men gud. Vad skulle det kunna vara? Det är såna frågor jag ställer i min talkshow. Men jag vet typ inte? Jag träffar väldigt mycket härliga män bara, alltså vi har skitbra män i Sverige. Och i London och så. Där är jag ibland, ja, säger hon och skrattar.

Nu hoppas vi att Bianca får en riktigt härlig sommar!

Annons