Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agneta Sjödin visar upp relationen för alla – med TV4-kollegan!

09 sep, 2023, 13:00 

Agneta Sjödin delar en underbar bild.

Annons

En av TV4:s tittarfavoriter är utan tvekan Agneta Sjödin, som precis rundat av en lyckad säsong av Bingolotto under sommaren. Nu är det istället Fångarna på fortet som gäller, ihop med Gunde Svan ute på Fort Boyard.

Nu visar Agneta upp relationen till en annan Fångarna på fortet-stjärna!

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Därför lämnade Suzanne Reuter Fångarna på fortet

Fångarna på fortet är en riktig långkörare, och i princip vartenda känt ansikte i Sverige har varit med och utmanat sig i cellerna. Ja, vissa till och med fler än en gång!

Annons

Programmet har varit sig relativt under åren, men vissa karaktärer har kommit och gott. I fjol stod det klart att Suzanne Reuter lämnar sitt jobb som gåtuppläsare (en roll mest känd som Fader Fouras spelad av Stig Ossian Ericson), efter bara en säsong. Istället ersattes hon av Hollywood-stjärnan Peter Stormare som spelar Kapten Kaboom.

– Det var coronan som kom in i bilden, jag blev sjuk. Och när det skulle igång igen så vågade jag inte tacka jag till det, utan då kom Peter Stormare in, har Suzanne Reuter sagt till Svensk Damtidning.

Suzanne Reuter som Madame Fouras
Suzanne som Madame Fouras.
Annons

Agneta Sjödin visar upp relationen till TV4-kollegan

Peter Stormare har föga förvånande axlat rollen med bravur, han har ju ett imponerande CV med roller i bland annat Prison Break, Seinfeld och Entourage.

Och nu alltså Fångarna på fortet! Men hur är relationen till hans "nya" kollegor då? Väldigt bra visar det sig. Agneta Sjödin befinner sig i Los Angeles, där hon stötte på TV4-kollegan.

– Fortet känns nära även i LA Hänger med Kapten Kaboom, skriver hon på Instagram och visar upp den verkliga relationen när kamerorna slocknat.

Annons

Så härligt att se att de är goda vänner även utanför fortet!

Foto: TT/TV4/Instagram

Annons