Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Agnetha Fältskog om hur hon förändrar utseendet – berättar efter alla år

16 okt, 2023, 13:30 
Agnetha Fältskog
Agnetha Fältskog har i flera år rört sig i skuggorna men nu tar hon ett kliv fram – och berättar om utseendeförändringen.
Annons
Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottetBrand logo
Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottet

1974 klev ABBA ut på Eurovision-scenen i brittiska Brighton och blev världsberömda.

För Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad och Benny Andersson innebar det förstås en helt ny vardag.

Men efter att gruppen splittrades 1983 har både Agnetha och Anni-Frid hållit rätt låga profiler. Men nu kliver Agnetha fram – med ett avslöjande.

Agnetha Fältskogs liv i skuggorna

2021 gjorde ABBA en efterlängtad comeback med albumet Voyage och så har de ju sin framgångsrika virtuella show i London.

Samtidigt har Agnetha och Anni-Frid fortsatt undvika rampljuset. Benny och Björn har dragit det tunga lasset med intervjuer.

Ett samtal ställde Agnetha dock upp på med Sveriges radio men hon var rätt fåordig. I samband med att albumbet Voyage släpptes sa hon:

Annons

– Vi är så glada, allihop i gruppen, och tacksamma, och rörda över det här enorma mottagandet vi får. Det känns jätteskönt och varmt i kroppen.

Därför sticker också Agnethas beslut ut. Plötsligt är hon aktuell med ett nytt album, "A+", – och med det ställer hon också upp i en ny intervju.

Här berättar hon om livet på Ekerö utanför Stockholm och en viss utseendeförändring.

Agnetha Fältskog berättar om utseendeförändringen

1987 köpte Agnetha gården på Ekerö där hon i dag har hundar, katter, höns och 20 hästar.

Det är också här, långt ifrån strålkastarljuset, som hon trivs allra bäst. Det säger hon i den nya intervjun med The Guardian.

Tidigare har rampljuset var förknippat med mycket oro för Agnetha och hon konstaterar att hon nog fortfarande är likadan.

Annons

– Jag tänker väldigt mycket. När jag gör saker så oroar jag mig för det i flera dagar innan. Jag bara är den typen av person.

Hon berättar också hur en viss utseendeförändring kan ändra hur omgivningen bemöter henne.

– Om jag har mycket smink på mig eller om jag är väldigt fint klädd så känner mer människor igen mig, men till vardags, då är det inte så farligt. Svenskar är väldigt reserverade, men ibland kommer en del personer fram och säger "tack för musiken" och det är väldigt fint.

Agnetha Fältskog ler
Agnetha Fältskog föredrar att flyga under radarn och då kan det hjälpa att inte förändra utseendet med smink, konstaterar hon i den nya intervjun.

Inte helt fel för den medieskygge Agnetha alltså – ett skönt "trick" att ta till!

Foto: TT

Annons