Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ajes oväntade kommentar till Bathina Philipson i Tillsammans med Strömstedts

15 apr, 2021, 10:15 
Ellen Myrgård Lindén
Bathina och Aje Philipss¨on gästar Tillsammans med Strömstedts i TV4

Aje och Bathina Philipson är kvällens gäster i Tillsammans med Strömstedts, i TV4. För Jenny och Niklas berättar de om sin relation och stämningen blir uppsluppen. Kungen vän Aje, som till vardags har oerhört mycket integritet, bjuder till och med på en kommentar som får hela sällskapet att vika sig av skratt.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 14?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 14?

Bathina och Aje Philipson träffades år 2000. Hon var ung, muslim och fattig och han gammal, kristen och rik, som Bathina uttrycker det själv i det senaste avsnittet av Tillsammans med Strömstedts i TV4. Ja, likheterna är inte många makarna emellan men trots det har deras kärlek stått sig stark i 20 år.

Bathina och Aje Philipson i Tillsammans med Strömstedts

För Jenny och Niklas, som besöker paret Philipsons sommarresidens på Ingarö utanför Stockholm, förklarar Bathina kärleksfullt att Aje är en man som värnar om rutiner och ordning och reda. Egenskaper hon saknar.

– Vi ger våra barn olika saker och på det viset blir de fulländade. Det tycker åtminstone jag som mamma, säger Bathina och skrattar.

Bathina och Aje Philipsson i Tillsammans med Strömstedts i TV4
Makarna Philipson i en av sina första intervjuer – tillsammans!

Och maken håller med henne.

– Vi både vill ju det bästa för våra barn.

Bathinas ärliga ord om relationen med Aje Philipson

Så här har Bathina beskrivit relationen i en tidigare intervju med Svensk Damtidning:

Annons

– Jag är öppen med att livet och vårt äktenskap inte alltid är en dans på rosor, men det jag kan störa mig otroligt på är att jag så ofta far höra av andra att ”det är ju klart att ni krockar med den åldersskillnaden”. Hallå! Vi har varit ihop i 20 år sa ja, vi bråkar, men någonting verkar ju gå bra i alla fall. Jag känner många som skiljer sig som inte alls har någon åldersskillnad. Sa nej, jag bryr mig verkligen inte om den!

I programmet får vi se en helt ny sida av kungens vän, Aje. Bathina är den i förhållandet som har bjudit på intervjuer genom åren medan maken har trivts med att vara i bakgrunden. Den här gången riktas frågorna både till Aje och Bathina – och kungavännen får även tillfälle att visa sin lite mer humoristiska sida.

Aje överraskar alla – mitt i tv-sändningen

Under ett tillfälle tar Bathina nämligen fram spelet "Jag har aldrig" och båda paren svarar ärligt när hon läser upp frågorna. En av dem lyder: "Jag har aldrig varit på porrklubb", och Bathina instruerar de andra att blåsa i en så kallad "blåsorm" när påståendet är korrekt. Varpå Aje blåser, till allas stora förvåning.

– Vi har ju det. Du och jag, säger han och vänder sig till hustrun.

– Dra inte in mig i det här, svarar Bathina samtidigt som alla kiknar av skratt.

Tillsammans med Strömstedts sänds i TV4, torsdag kl. kl. 21

Foto: TT

Annons