Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Doktor Mikael Sandström om Lotta Engberg i Tillsammans med Strömstedts

17 feb, 2021, 11:00 
Ellen Myrgård Lindén
Doktor Mikael Sandströms avslöjande om relationen med Lotta Engberg
Doktor Mikael Sandström och programledaren Lotta Engberg är kändisparet som svenskarna älskar att följa. Nu syns de i Tillsammans med Strömstedt – där Mikael chockar tv-tittarna med oväntade ord om Lotta.
Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Förra sommaren fick Sverige ett nytt kändispar! Det var Mikael "Soldoktorn" Sandström, som i många år agerat expert i TV4, och artisten och programledaren Lotta Engberg gick ut i media och berättade om sin romans. Sedan dess blomstrar deras kärlek och paret har nyligen köpt ett gemensamt hus i Göteborgstrakten.

– Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg. Ja, vi har faktiskt köpt ett hus, avslöjade Mikael för Expressen i mitten av februari.

Mikael Sandström och Lotta Engberg i Tillsammans med Strömstedt

Nu är Mikael och Lotta dessutom aktuella i den nya säsongen av Tillammans med Strömstedts, som har premiär i TV4 den 18 februari, och där får fansen veta ännu mer om relationen. I avsnittet är paret väldigt kärvänliga och sitter och ger varandra kramar och kärleksfulla blickar. Men Mikael säger också någonting som förvånar – och som får Jenny Strömstedt att reagera.

Annons

Mikael säger nämligen att han inte älskar Lotta, ännu.

– Hon är förälskad, detta är inte kärlek. Jag älskar dig, nästan kan jag säga. För det gör jag inte än, för det är för tidigt.

Han fortsätter med att förklara fenomenet förälskelse ut ett medicinskt perspektiv.

– För människor brukar det gå över efter tolv till arton månader.

– Lotta ligger ett halvår före. Jag är en slow starter och tveksam.

Jenny Strömstedt avbryter Mikael Sandström mitt i programmet

Och här bryter Jenny Strömstedt in:

– Var försiktig med vad du säger nu.

Mikael svarar då med att förklara sig:

– Jag har av lite olika anledningar i många år trott att de bästa i livet ligger bakom mig. Jag har vart övertygad, jag har varit singel i tretton år och tänkt ”fine det bästa i livet är borta men de behöver inte va dåligt för det”.

– Så har jag i tio år bott i en stor villa och funnit mig så och sen nu kanske det inte är så, säger han och kramar Lotta.

Foto: TT, TV4

Annons