Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Alexander Skarsgård bekräftar lyckan – efter romansryktena med Tuva Novotny

Alexander Skarsgård bekräftar lyckan – efter romansryktena med Tuva Novotny

Framgångarna i Hollywood avlöser varandra!
Nu bekräftas Alexander Skarsgårds nya lycka.

I samband med Elle-galan bekräftade skådespelerskan Tuva Novotny att hon väntar sitt andra barn. Vem pappan var ville hon inte svara på, och betonade att hon endast kommit till modegalan för att ta del av all fashion.

Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!
1:20

Efter reklamen: Så ser älskade barnskådespelarna ut i dag!

(1:20)

Slå på ljud

Däremot har det länge ryktats om att Tuva har en relation med skådespelaren Alexander Skarsgård. Ämnet har även vidrörts i Sanna Lundells och Ann Söderlunds podcast ”Inte din morsa”.

Tuva Novotny på Elle-galan

Tuva Novotny på Elle-galan 2022.

Karin Törnblom/TT

Kärleksryktet: Tuva Novotny och Alexander Skarsgård ett par

Enligt Ann Söderlund har Tuva heller aldrig förnekat relationen, eller försökt hålla den hemlig, utan är tvärtom väldigt öppen med att hon och Alexander är ett par.

– Det är ändå så roligt att vi har pratat om det flera gånger att de är ett par, att de har varit det i flera år och de är typ två av våra största internationella kändisar och ingen skriver om det, sa Ann Söderlund och fortsatte:

– När jag spelade in min miniroll i Bonusfamiljen så pratade jag med Tuva om det där och hon sa ”Jag vet inte varför det är så, vi har varit tillsammans i många år. Vi har inte förnekat det och det är ingenting som vi försöker hålla hemligt”. Hon tyckte också att det var världens konstigaste grej.

Alexander Skarsgård och Tuva Novotny fångade på bild ihop – med bebisen!

Alexander Skarsgårds lycka i Hollywood!

Så när Aftonbladet intervjuade Alexander Skarsgård i samband med premiären av The Northman fick han frågan om romansryktet, men skådespelaren var faktiskt inte alls sugen att prata om det.

– Nej, men jag försöker koncentrera på att snacka om det professionella och hålla det privata privat.

Att Tuva och Alexander i alla fall umgås privat är inget nytt. För några månader sedan publicerade Daily Mail bilder på Tuva, Alexander och vad som verkar vara en nyfödd bebis inlindad i en filt.

Och nu kommer Alexander med ett stort glädjebesked! Han är ju som bekant väldigt framgångsrik i Hollywood och den 27 januari syns han i science fiction-filmen Infinity pool.

Foto: TT