Allsång 2020: Sanna Nielsen hemlighet med Joakim

Efter 12 år tillsammans slog paret till! "Det bara blev så", säger Sanna Nielsen.

Sanna Nielsen, 35 och Joakim Ramsell har varit ett par i tolv år. Elva av de åren har de bott på två rum, kök och balkong i Årsta utanför Stockholm. Men plötsligt släppte Sanna nyheten, de har flyttat till hus!

Strax före jul flyttade de in i en villa på 177 kvadratmeter belägen i ett pittoreskt familjekvarter i Tyresö söder om Stockholm. Priset för huset landade på 7 700 000 kronor enligt uppgifter från Lantmäteriet. Sanna Nielsen höll husköpet hemligt ända fram till april, då hon plötsligt berättade den roliga nyheten.

Sanna Nielsens pojkvän: Joakim Ramsell

– Vi har bott i en tvåa i tolv år, vi hade säkerligen kunnat bo kvar i den där lägenheten många år till för vi älskade den. Men det var den tiden i livet, och vi blev kära i ett hus. Det var inte riktigt meningen, det bara blev så, säger Sanna Nielsen i en intervju med Expressen.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har varit ett par i 12 år.

– Varje dag är det något nytt, man ska se till att huset fortfarande står. Jag är uppväxt i hus, men kan absolut ingenting – jag lär mig mycket. Men det är en jättehärlig frihet att ha större ytor och kunna gå ut i sin trädgård.

Sanna Nielsen leder Allsång på Skansen

Den 23 juni påbörjas Sanna Nielsens femte år som programledare för SVT:s Allsång på Skansen.

– Det blir väldigt annorlunda, både för tittarna och för oss som jobbar. Men vi kommer ge allt och vårt största mål är att sprida glädje i coronatider. Jag kan inte gå ner och sjunga med en publik – men jag sjunger tillsammans med dem som sitter och tittar, säger Sanna Nielsen till Expressen.