Allsång 2020: Sanna Nielsen hemlighet med Joakim

Joakim Ramsell och Sanna Nielsen

Efter 12 år tillsammans slog paret till! "Det bara blev så", säger Sanna Nielsen.
Slå på ljud

Sanna Nielsen, 35 och Joakim Ramsell har varit ett par i tolv år. Elva av de åren har de bott på två rum, kök och balkong i Årsta utanför Stockholm. Men plötsligt släppte Sanna nyheten, de har flyttat till hus!

Strax före jul flyttade de in i en villa på 177 kvadratmeter belägen i ett pittoreskt familjekvarter i Tyresö söder om Stockholm. Priset för huset landade på 7 700 000 kronor enligt uppgifter från Lantmäteriet. Sanna Nielsen höll husköpet hemligt ända fram till april, då hon plötsligt berättade den roliga nyheten.

Sanna Nielsens pojkvän: Joakim Ramsell

– Vi har bott i en tvåa i tolv år, vi hade säkerligen kunnat bo kvar i den där lägenheten många år till för vi älskade den. Men det var den tiden i livet, och vi blev kära i ett hus. Det var inte riktigt meningen, det bara blev så, säger Sanna Nielsen i en intervju med Expressen.

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell

Sanna Nielsen och Joakim Ramsell har varit ett par i 12 år.

– Varje dag är det något nytt, man ska se till att huset fortfarande står. Jag är uppväxt i hus, men kan absolut ingenting – jag lär mig mycket. Men det är en jättehärlig frihet att ha större ytor och kunna gå ut i sin trädgård.

Sanna Nielsen leder Allsång på Skansen

Den 23 juni påbörjas Sanna Nielsens femte år som programledare för SVT:s Allsång på Skansen.

– Det blir väldigt annorlunda, både för tittarna och för oss som jobbar. Men vi kommer ge allt och vårt största mål är att sprida glädje i coronatider. Jag kan inte gå ner och sjunga med en publik – men jag sjunger tillsammans med dem som sitter och tittar, säger Sanna Nielsen till Expressen.

LÄS MER: Sanna Nielsen ryter ifrån - efter privata frågan: “Det är respektlöst”

LÄS MER: Lasse Berghagens hemliga samtal med Sanna Nielsen inför Allsång på Skansen

Slå på ljud