Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Allsång-profilens kyss med kändismannen – framför allas ögon

03 aug, 2023, 15:00 
Felicia Plåt
Oscar Zia
Oscar Zia kysste vännen Edvin Törnblom. Foto: TT

Oscar Zia kysste Edwin Törnblom framför allas ögon.

Annons

Vi är mitt uppe i den härliga och färgstarka Pride-veckan! Under onsdagen invigdes även den årliga Pride Park i Stockholm.

Jon Henrik – så blir livet efter MelloBrand logo
Jon Henrik – så blir livet efter Mello

Oscar Zia invigde Stockholm Pride

Det var på Stadion i Stockholm som flera människor samlades för att inviga denna viktiga vecka. Det var folk i färgglada och häftiga outfits som tillsammans skapade en fantastisk stämning. Festen höll på under hela eftermiddagen och kvällen och det var flera kända ansikten på plats.

En person som var där var artister och TV-profilen Oscar Zia. Under tisdagen var han på besök på Allsång på Skansen tillsammans med Pernilla Wahlgren.

Under onsdagen höll han istället show på invigningen av Pride Park. Han sjöng blad annat sin hit Kyss mig i Slo-Mo. Hela publiken sjöng med och dansade men plötsligt tog Oscar in en överraskning som fick alla att gapa. Han lät nämligen sin vän och podd-profilen Edvin Törnblom in på scenen mitt under låten.

Annons

Edvin är an av parterna i den välkända duon Ursäkta. Det är Edvin och komikern Johanna Nordström som tillsammans driver podden Ursäkta där de diskuterar allt mellan himmel och jord. Och podden har blivit en av Sveriges största.

Kyssen mitt på scen

Det var därför inte konstigt att publiken jublade när Edvin gick in på scen med Oscar Zia, och mitt under låten kysste de varandra. Framför allas ögon. Men de är tyvärr inget par utan bara kompisar.

Nyligen har även kompisarna varit på semester ihop där Edvin även delade med sig av en video där Oscar hånglade med en äldre kvinna. De verkar vara väldigt generösa med kyssarna, det är väl härligt!

Annons