Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos ord om Benjamin – piken till Pernilla: "Har inte någon rätt"

03 aug, 2023, 11:18 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Åsa Ingrosso, Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Emilio Ingrosso och Åsa Ingrosso har varit gifta sedan 2016.

Åsa Ingrossos inlägg om Benjamin Ingrosso efter den hektiska sommaren.

Annons
5 saker om Åsa Ingrosso du kanske inte visste omBrand logo
5 saker om Åsa Ingrosso du kanske inte visste om

Åsa och Emilio Ingrosso träffades på Mallorca 2012 och har sedan 2016 varit gifta. Det är med andra ord inte konstigt att Åsa blivit väldigt nära Emilios barn.

Igår publicerade hon ett inlägg på Instagram med en lång och kärleksfull text där hon förklarar hur stolt hon är över sin bonusson Benjamin Ingrosso - samtidigt smög hon också in en kort mening som skulle kunna tolkas som en pik till Benjamin mamma Pernilla Wahlgren.

Åsas Fina relation med bonusbarnen

Åsas fina relation med sina bonusbarn stannar inte vid Benjamin, utan Bianca Ingrosso verkar onekligen också ha en väldigt fin relation med sin pappas nya fru.

Bianca Ingrosso
Åsa Ingrosso tillsammans med Emilio Ingrosso och Bianca Ingrosso på Melodifestivalen 2018.

På alla hjärtans dag i vintras passade Bianca på att visa upp hur mycket hon älskade hennes nära och kära i sitt liv på sin Instagram-story. Då fick både mamma Pernilla och bonusmamma Åsa en stor skopa kärlek.

Annons

"Tack gud att du gift dig med min extramamma som är precis som mig i på alla vis men bara några år fram. Du och jag pratar vårt egna språk och förstår och respekterar ALLTID varandra. Älskar dig." Skriver hon till Emilio och syftar på Åsa.

Sen var det mamma Pernillas tur:

"Och min mamma. Min bästa vän. Min förebild. Mitt allt. Min syster. Vilket litet lyckopiller du är i mitt liv. I allas liv. Jag kunde inte ha drömt om en bättre relation än den vi har idag. Jag är så stolt över vem du är, vad du varit med om man ändå lyckats genomföra allt med en så ödmjuk själ. Alltid positiv, alltid glad, snäll och rolig! Det roligare personen jag känner!!!! Du är allt jag vill vara.", skrev hon till bilden på Pernilla.

Kärlekshälsningen

Denna gång var det Åsas tur med kälekshälsningar via sociala medier, men till Benjamin.

Benjamin har haft en hektisk sommar då han haft turné över hela Sverige med spelningar stup i kvarten. Något som gjort bonusmamma Åsa väldigt stolt.

Annons

"Älskade, underbara Benjamin. Jag glömmer aldrig när du som ung tonåring satt och spelade på din lilla synt. Gjorde egna låtar, sjöng låtsas engelska och drömde om att bli signad av ett riktigt skivbolag. Se på dig nu tillsammans med din musikfamilj när ni tråcklar er fram genom Sverige. Att höra dig prata och berätta om allt ni upplever längs vägen. Du erövrar scen efter scen med toppbetyg och lämnar bultande hjärtan efter dig. 🥹 Så sjukt kunnig, noggrann och proffsig i allt du gör.", skriver hon i sitt inlägg och fortsätter med att förklara hur taggad hon är över att snart få se henom med egna ögon.

"Så många gånger du fått mig att häpna och förundras över din otroliga talang och genialitet. Jag har fällt så många glädjetårar, och mitt extramammahjärta svämmar över av stolthet (även om jag inte har någon rätt att känna det), för varje milstolpe du når. Nu är vi på plats i Tylösand och jag är så sjukt taggad på att få se dig göra det du älskar mest av allt i livet. Hjärtat du är verkligen skapt för det här. Det finns igen som du."

Superfint skrivet av Åsa! Men frågan är varför hon inte skulle ha någon rätt att känna stolthet över Benjamins framgångar. Är det en pik från "bonusmamman" till den "riktiga mamman" Pernilla?

Annons