Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Biancas udda tilltag - för att komma över exet: "Herre jävlar vad hårt han satt"

03 aug, 2023, 09:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut för ungefär ett år sedan.

Bianca berättar om personen som hjälpte henne komma över exet

Annons
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Efter att ha dejtat sitt numera ex, Phillipe Cohen från och till under åtta års tid är nu Bianca Ingrosso singel fullt ut.

Hon har alltid varit väldigt öppen med sitt privatliv. Det senaste året har Bianca pratat mycket om sitt liv som singel och på senaste tiden har det känt som att hon verkligen börjat gå vidare från exet Phillipe.

Mycket av det beror på en speciell person i Biancas liv, som har en lite udda metod för att gå vidare.

Nya romansen

I podden Det Skaver berättade Bianca nyligen att hon haft en romans med en utländsk man.

Mannen och Bianca hade av en slump trillat in i varandra. De hade sedan suttit i samma sällskap hela kvällen och påväg mot en nattklubb hade mannen tagit sin chans.

Annons

– Jag ville inte fråga dig förut, men Bianca jag måste fråga om det är okej om jag kysser dig nu, hade mannen frågat Bianca, berättar hon.

Det hela hade slutat i en kyss värd för en filmscen, sedan ledde en sak till en annan och de båda spenderade natten ihop.

– Det var en otrolig otrolig otrolig natt. När jag skulle åka hem från det här stället så såg han till och med mig från hotellrum och kom ut och bara "du behöver inte bära in dina väskor till bilen, jag hjälper dig", säger Bianca.

Den här berättelsen gjorde programledarna för podden Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil intressade, när hon sedan satt och textade med honom under inspelningen kände sig Elsa Ekman tvungen att fråga om det var något på gång mellan Bianca och den mystiska mannen.

– Jag vet inte, om det bara var det här, så får det vara så. Jag blir absolut inte kär lätt men jag är så pirrig just nu, allting är så pirrigt just nu, säger Bianca.

Annons

Udda tilltaget

Bianca verkar med andra ord nu kommit över exet Phillipe helt och hållet. Vad som räknas som ett normalt sett att komma över sitt ex känns svårt att koka ner till en kort lista. Vissa säger att man ska göra si och vissa säger att man ska göra så. Och att "tiden läker alla sår" är väl det sista man vill höra mitt i stundens hette, eller?

Någon här som testat på att massera ut sitt ex då? Kanske med hjälp av en spådam? Inte?

Det är nämligen vad Bianca Ingrosso har gjort. Hon berättar i en intervju med Amelia att hon nu känner sig lättare mentalt och bättre på att dejta tack vare tilltaget.

– Det är tack vare min spådam Marie. Hon har masserat ut trauman ur mig, säger hon till tidningen.

Men att massera ut åtta år av känslor var inte det lättaste, det gällde att ta i rejält.

– Mitt ex Phillipe satt i min höft. Han vet inte om det, men herre jävlar vad hårt han satt, säger hon och beskriver att ”hela benet skakade” under behandlingen.

Bianca berättar att hon fylldes av en energi och glädje som höll i sig i två och en halv månad efter att spådamen masserat ut de trauman som satt fast i hennes höft.

Annons