Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bianca avslöjar kärleksbeskedet - nya romansen: ”Otrolig natt”

26 jul, 2023, 11:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Bianca Ingrosso
Bianca lever sitt bästa singelliv. Foto: TT

Bianca Ingrosso avslöjade ett och annat i senaste avsnittet av Det skaver.

Annons

Bianca Ingrosso har alltid många bollar i luften. Hon har en egen talkshow och flera olika företag som sminkmärket Caia Cosmetics, smyckesmärket Ani Jewels och klädmärket Avora. Precis som alla andra så har även Bianca nu gått på en välförtjänt semester.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Bianca och Phillipe gick skilda vägar för sista gången

Under ett års tid har Bianca varit singel. Hon och ex-pojkvännen Phillipe Cohen hade ett på och av förhållande under 10 års tid. Hela Sverige följde deras upp och nedgångar, men för ungefär ett år sedan gick de skilda vägar för sista gången.

Idag har Phillipe träffat en ny flamma, Rebecca Lindbergh Thor, vilket blev känt under midsommarhelgen. Men nu kan även Bianca avslöja att även hon har lite pirr i magen.

Annons

Nya romansen - med utländska mannen

Det är i senaste avsnittet av podden "Det Skaver" med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil som Bianca berättar om den nya romansen med en utländsk man.

De träffades under en utekväll när Bianca av en slump råkade trilla in i honom, precis som i en romantisk komedi. Sedan satt de tillsammans under kvällen och han pratade med både Bianca och hennes kompisar.

Mannen hade sedan tagit första steget när de var påväg till en nattklubb.

– Jag ville inte fråga dig förut, men Bianca jag måste fråga om det är okej om jag kysser dig nu, hade mannen frågat Bianca.

Sedan hamnade de i en riktig filmkyss och kvällen fortsatte på dansgolvet bara de två tillsammans. Men det slutade inte där utan Bianca och mannen spenderade natten tillsammans.

– Det var en otrolig otrolig otrolig natt. När jag skulle åka hem från det här stället så såg han till och med mig från hotellrum och kom ut och bara "du behöver inte bära in dina väskor till bilen, jag hjälper dig", säger Bianca.

Biancas pirr

Under poddavsnittet satt även Bianca och skrev med den utländska mannen.

– Men gud, så nu har ni en liten romans? säger Elsa Ekman.

– Jag vet inte, om det bara var det här, så får det vara så. Jag blir absolut inte kär lätt men jag är så pirrig just nu, allting är så pirrigt just nu, säger Bianca.

Annons