Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Berghagen tvinga ställa in spelning på grund av hälsoproblem: "Jättetråkigt"

26 jul, 2023, 07:00 
Felicia Plåt
Lasse Berghagen
Lasse var allsångsledare under många år. Foto: TT

Lasse Berghagen tvingas ta en paus efter hälsoproblem.

Annons

Lasse Berghagen finns i många svenskar hjärtan. Han är Allsångsledaren som verkligen tagit hela Sverige med storm. Under flera år har han gett oss massa underhållning och härlig musik. Idag är Lasse 78 och börjar komma upp i åren. Vilket även betyder att man bör ta det lite mer försiktigt.

5 saker om Lasse Berghagen som du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Lasse Berghagen som du kanske inte visste

Den 12 juli berättade Lasses dotter Malin Berghagen för Aftonbladet att Lasse hade varit inne på sjukhus för att göra en så kallad ballongsprängning. Vilket ledde till att han fick ställa in ett event för att kunna kurera sig ordentligt.

Lasse tar en paus

Nu har Lasse fått ställa in ännu en spelning. Denna gången skulle han vara på plats på Åland för miljardären Anders Wiklöf, 77, födelsedag. Han skulle tillsammans med en massa andra artister uppträda för Anders i Miramarparken. Men så blev det inte.

Annons

– De har gått in och pillat så nu känner jag mig helt kurant. Men jag har tagit ledigt så jag jobbar ingenting, säger han till Expressen och är tydlig med att han ändå mår bra.

Såklart är han ledsen att missa spelningen men menar att det såklart var nödvändigt att kurera sig ordentligt. När han kommer börja spela igen är ännu oklart, då han fokuserar på att må bra igen.

– Jag hade ju hoppats kunna vara med och sett fram emot det, så det är jättetråkigt, säger han till Expressen och fortsätter:

– Jag tar det lugnt en bra tid framöver. Det får man göra när man börjar närma sig 80.

Finska stjärnan hoppar in för Berghagen

Som Lasses inhoppar åker Eurovision-artisten Käärijä in till galan.

– Han kör ju inte riktigt samma musik. Han är ju stor i Sverige men i Finland är han en gigant, han är nationalhjälte, säger producenten PJ Jägerhult och menar att Berghagen är välkommen nästa år.

Förutom Käärijä kommer även Niklas Strömstedt, Janne Schaffer, Sissel Kyrkjeboe och Sanne Salomonsen att ta över scenen under kvällen.

Annons