Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Jessica Anderssons krav för 11 år yngre pojkvännen: ”Jag gör slut om…”

25 jul, 2023, 12:30 
Felicia Plåt
Jessica Andersson
Jessica och Johan träffades 2015. Foto: TT

Jessica Andersson och sambon Johan har varit ett par i ungefär 7 år.

Annons

Jessica Andersson har haft en lång artistkarriär. Hon upptäcktes i programmet Fame Factory och snabbt där efter bildade hon gruppen Fame med kollegan Magnus Bäcklund. Tillsammans tävlade dem i Melodifestivalen 2003 och tog hem hela tävlingen och fick åka och tävla i Eurovision.

Jon Henrik – så blir livet efter MelloBrand logo
Jon Henrik – så blir livet efter Mello

Jessica och kärleken Johan

Sedan dess har Jessica haft en stark solokarriär och deltagit i Melodifestivalen flera gånger, senast 2021 med låten "Horizon". Varje år i 17 år har hon även varit en dela av den folkkära Diggiloo-turnén. Tillsammans med blanda annat Lasse Holm har hon underhållit hela Sverige under somrarna.

När hon inte jobbar tillbringar hon tid med familjen och speciellt med hennes stora kärlek Johan Malm. Paret har varit tillsammans i ungefär sju år och träffades första gången 2015 på ett orstronöppningsevent. Johan är nämligen krögare och har även vunnit titeln som Sveriges bästa ostronsöppnare under 2022.

Annons

– Det var någonting med honom som fascinerade mig. Vi pratade hela kvällen. Sedan bytte vi nummer för han ville att jag skulle sjunga på hans restaurang, säger hon till tidningen Amelia angående hennes första möte med Johan.

Jessicas krav för sambon Johan

Jessica har däremot tidigare berättat för Expressen att hon inte tror att de kommer gifta sig men att de lär vara tillsammans resten av sina liv.

Jessica och Johan
Jessica älskar Johans skägg.

– När vi träffades för sex år sedan så vet jag att jag sa i intervjuer att jag gärna skulle gifta mig. Nu känner jag att vi är så stabila och starka ihop att det inte är ett måste. Men friar han så säger jag ”Ja!”, sa hon till Expressen.

Men i intervjun med tidningen Amelia berättar Jessica om vad som faktiskt hade fått henne att göra slut med Johan. Det handlar nämligen om hans karaktäristiska skäggväxt, som Jessica hoppas haf fortsätter ha hela livet.

– Nej. Jag har sagt att jag gör slut om han rakar av sig skägget. Jag är elva år äldre än han och då skulle jag verkligen känna mig som det. Det gör jag inte nu. Senast han var hos barberaren lurade han mig: ”Älskling, det är sista gången du ser mig i skägg.” Jag var livrädd hela dagen, men han hade bara putsat till det lite, säger Jessica skämtsamt till Amelia.

Annons