Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Allt går fel i direktsändningen – då brister det för Tilde

Allt går fel i direktsändningen – då brister det för Tilde

Dråpliga scener direkt.

6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!
0:40

Efter reklamen: 6 saker du inte visste om Tilde de Paula Eby!

(0:40)

Slå på ljud

Vi kan lugnt konstatera att hösten har börjat smyga sig lugnt och fint. Och det tydligaste tecknet är kanske höstens tv-premiärer på bland annat TV4 och SVT. Häromdagen presenterade TV4 programlistan för hösten och där fanns bland annat populära program som Hellenius hörna med David Hellenius och matlagningsprogram med Oscar Zia. Nästa vecka börja också Idol.

Bortsett från det finns det förstås andra tecken när det gäller hösten och tv-program, och det är att omåttligt populära och vinnaren av kristallen, aktualitetsprogrammet Efter Fem är tillbaka. Programmet behöver knappas en presentation. Programledare är sedan starten folkkära Tilde de Paula Eby, 49. Vid hennes sida har hon bland annat Axel Pileby.

Varje vardag bjuds vi på allt från nyheter, sport och nöje. Vi bjuds även på intervjuer med profiler och inslag från hela världen.

Tilde de Paula försvinner från TV4-programmet – sätter ord på känslorna

Och just inslag från hela världen var det som hände igår onsdag - närmare bestämt från Estland.

Tildes reaktioner säger allt - går inte som planerat

Tildes vapendragare Henrik Alsterdal har sedan tidigare ett intresse för bröllop. Förra veckan firade han sin nioårsdag som gift med programledaren Anders Pihlblad.

Alsterdal var inne på samma spår i onsdagen Efter Fem - fast på annorlunda sätt. Han har, på något sätt, lyckats fånga en man från Estland som, precis efter att ha sprungit Iron Man-loppet i Tallin, väljer att fria till livets stora kärlek.

Men allt går som mannen hade tänkt. För precis när han går ner på knäna så kommer krampen - inte konstigt med tanke på att man har precis sprungit 42 km.

Mannen faller ihop och får hjälp av en vän, detta sker samtidigt som han har ringen i ena handen, och samtidigt som kvinnan står framför honom och undrar vad som precis hade hänt.

Efter många om och men lyckas mannen resa sig lagom och frågar om hon vill gifta sig - och självklart blir svaret ja! Vilket glädjebesked.

Inslaget fick Efter Fem-redaktionen att brista ut i skratt. Tilde hade svårt att hitta orden men konstaterade att det i alla fall blev ett lyckligt slut.

Efter fem stoppades – TV4s besked väcker starka reaktioner

Niklas Strömstedts chockdrag i direktsändning – orden som får Tilde de Paula att tappa hakan