Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Älskade artistens babylycka med musikkollegan – berättar nu!

24 apr, 2024, 04:30 
Kim Carlsson, Casper Janebrink, Tommy Carlsson, Lars Lasseman Larsson, Rebecka Karlsson, Nano Omar, Vlad Reiser, Martin Stenmarck Lisa Ajax, Anna Bergendahl och Andreas Johnson
Mello-artisten väntar barn med artistkollegan – och nu får vi veta med om den lilla knodd som bakas!
Annons
Lisa Ajax framtidsplan efter dotterns födelseBrand logo
Lisa Ajax framtidsplan efter dotterns födelse

Melodifestivalen är avgjord och Eurovision väntar bara runt hörnet, i maj går musiktävlingen av stapeln i Malmö.

Marcus & Martinus kommer representera Sverige och tävla om vinsten, något flera andra Mello-artister visat öppet stöd för.

Ja, Svensk Damtidning fick en pratstund med flera artister efter Mello-finalen. Och här fick vi också veta mer om Mello-stjärnans graviditet...

Mello-stjärnan väntar barn med musikkollegan

Lisa Ajax, 25, meddelade sin graviditet i december och var höggravid när hon tävlade i finalen i mars.

Att göra ett så maffigt musiknummer bara tre månader från beräknad förlossning kan förstås kännas speciellt, men Lisa tyckte det gick så bra. Och hade knep för att ta sig igenom finalen.

Annons

– Jag satt så här i går i green room [öppnar och stänger händerna, reds. anm] för jag försöker få bort vätska från händerna, det är väl det, men annars känns det bra. Jag glömmer ju ofta att jag är gravid, sa Lisa direkt efter finalen till Svensk Damtidning.

Lisa Ajax sjunger in i en mick
Så här såg det ut när Lisa Ajax uppträdde i Melodifestivalen-finalen i mars. Foto:Claudio Bresciani/TT

Och den lilla bebisen, som Lisa berättar är en flicka, föds in i en musikfamilj. Även Lisas sambo, Max Huss, 28, är artist som uppträder under namnet Klockrent.

Lisa och Max träffades faktiskt när de spelade in låten Här tog det vackra slut ihop och uppenbart uppstod gnistor. I juni är deras flicka beräknad att komma.

Och nu kan Lisa avslöja mer om babylyckan – hon och Max har valt ett namn till lilltjejen!

Mello-artistens nya babyavslöjande

Det berättar Lisa för Mama. När hon och Max fick reda på att deras barn kommer vara en tjej började de spåna, och kunde komma överens om ett namn.

Annons

– Jag hade ju egentligen ett namn, alltså det här har jag vetat i flera år. "Det här ska jag ha, det här ska min framtida dotter heta", säger Lisa till sajten.

Hon fortsätter:

– Max kom faktiskt med ett förslag som vi båda älskar. Jag tycker att det är fint, det är ändå vårt första barn och då är det ju inte bara jag som ska bestämma vad hon ska heta liksom. Det känns bra att han också fick tycka och tänka.

Så om lite mer än en månad väntas Lisa och Max bli föräldrar för första gången. Men Mello-artisten känner hur det rycker i arbetsnerverna, hon planerar att börja jobba igen redan i juli, sa hon till Svensk Damtidning efter finalen.

– Sen får man kanske anpassa lite bara, jag tror det kommer gå bra att kombinera både vila och jobba!

Foto: TT

Annons