Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Danny Saucedos underbara barnbesked – bara tre månader efter sonens nedkomst!

10 mar, 2024, 23:00 
Danny Saucedo och Anna Eriksson
Danny Saucedos lycka går inte att ta miste på – när han kommer med det fina babybeskedet tre månader efter sonens nedkomst!
Annons
Danny Saucedos besked om sonen: ”Då hade jag grinat!”Brand logo
Danny Saucedos besked om sonen: ”Då hade jag grinat!”

Snacka om att det varit intensiva månader för Danny Saucedo, 38, – samtidigt som han blivit pappa för första gången har han haft fullt upp med Mello!

Nu är tävlingen avklarad, dessvärre utan vinst för Danny, men han hänger inte läpp för det. Resultatet accepterade han snabbt och nu blickar artisten framåt.

Och det är en framtid kantad av babylycka han har att se i fram emot, nu berättar artisten om sitt nya småbarnsliv!

Danny om livet med flickvännen

Danny lämnade tyvärr Mello-scenen besviken på sig själv. Finalnumret gick inte helt enligt planerna berättar han direkt efteråt för Svensk Damtidning:

– Jag råkade sjunga typ samma vers två gånger och i refrängen sjöng jag också fel, det hade inte påverkat någon placering, det tror jag verkligen inte. Men jag hade gärna gått därifrån och känt så här "men jag gjorde i alla fall allt jag kunde".

Danny Saucedo ler
Danny Saucedo efter lördagens Melodifestivalen-final.Christine Olsson/TT

Samtidigt är det en glad Danny vi pratar med. Han säger att det nästan är spännande att det fortfarande kan bli så här, efter 20 år i rampljuset.

Annons

Och han har ju också något underbart att komma hem till – sin älskade flickvän Anna Eriksson, 28, och deras son på dryga tre månader.

Flickvännen är också den första han planerar att ringa när han lämnar arenan och Danny beskriver henne som ett enormt stöd under Melodifestivalen:

– Hon har varit så jävla grymt. Hon har låtit mig sova, fokusera på mig själv, på numret, på musiken. Nu är det dags för mig att kliva in och ha fokus hemma, försöka avlasta henne.

Danny Saucedos besked om sonen

Och när sonen kommer på tal blir det ett känslosamt besked om babyn. Lillpojken har verkligen helt förändrat hans liv, och såklart också påverkat hur just den här Mello-resan varit:

– Det har hela tiden handlat om det [sonen, reds. anm] för mig. Det känns… Satt i perspektiv till saker har jag min bebbe liksom, det är han som räddar mig nu igen. Jag hade kanske grinat om inte han hade varit här.

Foto: TT, Instagram/dannysaucedo

Annons