Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Älskade TV4-programledaren kär i kollegan – och bekräftar barn-lyckan!

06 jun, 2024, 11:00 
Kärleken spirar – och nu visar paret upp den underbara barnlyckan!
Annons

Kärleken spirar borta i TV4-huset, och mellan tagningarna har det slagit gnistor mer än en gång. Under åren har flera kända profiler på kanelen funnit kärleken på jobbet – och många kilar stadigt än idag.

Nu visar ett av dessa par upp en underbar familjenyhet.

Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

TV4-kollegorna kära – träffades på jobbet

En av alla TV4-programledare som blivit kär i en kollega är Anders Pihlblad. Han har arbetat på kanalen som politisk reporter i många år, och syns på senare tid främst i Nyhetsmorgon.

Annons

TV4 har alltså gett honom en lysande karriär – och hans livs kärlek. Det var ju vid kaffeautomaten på jobbet han först spanade in Efter fem-stjärnan Henrik Alsterdal, som skulle komma att bli hans make.

Efter att det sagt "klick" på en fest smusslade Henrik och Anders till en början med sin relation, men idag är de utan tvekan ett av tv-Sveriges mest älskade par. 2012 gifte de sig, och de har två barn ihop med två tjejkompisar.

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad – vilket superpar!Foto: Instagram
Annons

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal visar upp familjelyckan

Och tiden går fort när man har kul – nu har Henrik och Anders blivit tonårsföräldrar! På Instagram delar Anders ett klipp där de firar sonen Erlings 14-års dag, och gratulationerna strömmar in i kommentarsfältet.

Den uppmärksamme noterar dock att paret väljer att dölja sonens ansikte, och istället fokuserar på den tjusiga tårtan med sifferljus på.

Det är ett aktivt beslut som Henrik och Anders har tagit, att skydda barnen från offentligheten:

– Det är väldigt medvetet. De är inte intresserade av någon medial uppmärksamhet överhuvudtaget. Vi har känt av lite vad det är för barn och de har inte intresset av att vara med eller synas eller höras på det sättet, så vi lägger ut bilder på dem, men aldrig när man ser deras ansikten. De får helt enkelt fortsätta vara anonyma ett tag till, så får vi se vad de själva vill i framtiden, har Henrik Alsterdal sagt till Hänt.

Foto: Instagram

Annons