Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Älskade TV4-stjärnans besked till tittarna i sändning – hemligheten ute

27 mar, 2024, 06:30 
Här är Marcus Noterius besked.
Annons

Marcus Noterius är TV4:s våghalsige flygande reporter. Genom åren har han testat på det mesta i Nyhetsmorgon – med varierande resultat.

Med sina inslag har han snabbt tagit sig in i tittarnas hjärtan. Och det är till tittarna han nu har ett stort besked.

”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss medBrand logo
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Marcus Noterius besked i sändning – byter program

I Nyhetsmorgons direktsändning ska nämligen årets deltagare i Sveriges mästerkock VIP avslöjas. Det är kändisversionen av TV4:s populära matlagningsprogram, där amatörkockar gör upp om titeln Sveriges mästerkock.

Efter en trumvirvel är det ett minst sagt bekant ansikte för tittarna som kliver in i studion: Marcus Noterius!

– Jag vet inte själv riktigt hur detta gick till. Ingen aning. Fick frågan, sa väl inte ja direkt… Utan jag fick fundera ett tag. Men landade i att ”Äh – vad är det värsta som kan hända?”, säger han i programmet.

Marcus Noterius
Nya äventyr för Marcus Noterius.

Marcus Noterius tävlar i Sveriges mästerkock VIP

Nu väntar alltså ett nytt uppdrag för Noterius, som inte är fullt lika farligt som det han tidigare gjort – men lika läskigt, kanske. Programledaren Soraya Lavasani frågar om han tycker att han är en duktig kock:

Annons

– Nej jag tycker ju inte det. Det var väl det som gjorde att jag funderade på om jag skulle ställa upp, för man ska väl ha någon passion för matlagning och någon slags grund...

– Fast också ha en stor utvecklingspotential!, flikar jurymedlemmen Mischa Billing in.

– Marcus han går all in. Han slår oss i juryn med häpnad, med väldigt mycket kraft.

Programmet har redan spelats in, men tittarna får vänta och se hur det går för Marcus, som hade väldigt kul under inspelningarna.

– Så roligt. Jag är ett stort fan av programmet. Att bara få komma in i köket tyckte jag var jätteroligt. Vi deltagare pushade varandra, och att träffa juryn, säger han i Nyhetsmorgon.

Förutom Marcus Noterius tävlar även Filip Lamprecht, Maria Montazami, Tone Sekelius, Arvid Stark, Dominika Peczynski, Magdalena Forsberg och Anders Ekborg.

Marcus Noterius, Filip Lamprecht, Maria Montazami, Tone Sekelius, Arvid Stark, Dominika Peczynski, Magdalena Forsberg och Anders Ekborg.
Vilket gäng!Gabriel Liljevall

Foto: TV4/Instagram

Annons