Anders Bagge gästar Malou när frun Johanna dyker upp – då utbryter kaos i studion

Malou von Sivers, Johanna Lind Bagge och Anders Bagge

Foto: TV4

Plötsligt blev det riktigt rörigt i studion – och allt hände i direktsändning.

Här är Malou von Sivers TV4-karriär
0:34

Efter reklamen: Här är Malou von Sivers TV4-karriär

(0:34)

Slå på ljud

Anders Bagge är en riktig favorit hos svenska folket. Han har suttit i Idol-juryn i otaliga år, men tog nyligen beslutet att själv ställa sig bakom mikrofonen. Efter att ha gömt sig bakom masken i Masked singer trotsade han scenskräcken och ställde upp i Melodifestivalen där han knep silver!

När Anders gästar Malou efter tio för att prata om bland annat sin scenskräck kommer plötsligt frun på besök mitt under sändningen – och hon kommer inte ensam...

Träffades för längesedan

Anders får som sagt sällskap i intervjun, av ingen mindre än hans fru Johanna Lind Bagge. Det blivande paret träffades redan för 16 år sedan, men om det slog gnistor redan då är inte säkert.

Eftersom Johanna hade en annan kärlek, pappan till hennes son, dröjde det tills 2015 innan hon blev singel och Anders hörde av sig till henne.

Och den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge. Paret är gifta, och bor tillsammans i en vacker villa ute på Färingsö. De råkar också dela ett starkt intresse för hundar, så ett gäng fyrbenta vänner gör dem även sällskap.

LÄS MER: Petra Medes skämt om Anders Bagge får frun Johanna att reagera

Anders ber om ursäkt

Intervjun i Malous soffa rullade på som vilken intervju som helst, men plötsligt hände något i studion. Anders Bagge började göra lustiga läten, och frun Johanna fnissade utanför bild.

Helt plötsligt intar tre glada hundar studion, Johanna och Bagges älskade svansbarn, som de kallar det!

– Nu kommer tjejerna här! utbrister Johanna.

– Hundarna kommer med dig, skojar Malou.

Hundarna är på oerhört gott humör, och luktar på saker och viftar på svansen i ett hiskeligt tempo. Malou försöker fortgå intervjun, och ställer Johanna en fråga om Anders medverkan i Melodifestivalen.

Hon gör ett försök till att svara, och i bakgrunden har Anders helt tappat fokus. Istället hör vi hur han pratar med hundarna, och kallar upp hunden Edith i soffan. Så fortsätter intervjun, och när parets stora grand danois ställer sig framför Johanna kan inte Anders Bagge hålla sig från att fnissa.

– Förlåt, jag glömmer bort att vi gör TV, säger Anders till Malou som verkar ha kommit av sig mitt i en fråga på grund av omständigheterna.

Malou verkar inte upprörd över situationen, att intervjun inte riktigt gick enligt plan, utan ser det roliga i stunden.

– Nu tog jag in dig här före hundarna, för när dom är här så tappar jag dig, säger Malou skämtsamt.

Efter ett tag har hundarna lagt sig till rätta, och intervjun kan fortsätta på samma noter som den började.

Foto: TV4

LÄS MER: Anders Bagges och frun Johannas svåra tid – nya beslutet

LÄS MER: Anders Bagges vågade fråga till Johanna efter skilsmässan

LÄS MER: Anders Bagge i tårar – fått omtumlande besked