Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Bagge tvingas agera direkt – efter händelsen framför kameran

31 aug, 2023, 08:42 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Anders Bagge
Foto: TT.

Jurymedlemmen snabba agerande fångas på film.

Annons
Johanna Lind Bagges & Anders Bagges stora familjelycka – avslöjar för Svensk Dam!Brand logo
Johanna Lind Bagges & Anders Bagges stora familjelycka – avslöjar för Svensk Dam!

Igår startade åter igen en ny säsong av Idol. För tredje året i rad hittar vi Anders Bagge, Alexander Kronlund, Katia Mosally och Kishti Tomita bakom jurybordet när programmets auditions börjar sändas.

Och det blev händelserikt direkt från första program - framför allt för Anders Bagge som fick lämna jurybordet och trösta en nervös deltagare.

Nerverna inför audition

Idol har varit språngbrädan för flera av våra mest älskade artister idag så som Måns Zelmerlöw, Danny Saucedo och Agnes.

Men att ställa sig framför juryn vetandes att hela svenska folket nu ska få höra en sjunga kan göra vem som helst lite knäsvag. En som fick känna på det under gårdagens program var deltagaran Jonathan Bolin.

– Jag är otroligt nervös. Jag skakar, jag vet inte vad jag ska säga. Jag har aldrig varit så här nervös i mitt liv, sa 21-åringen i programmet innan det var dags att sjunga upp inför juryn.

Annons

När Jonathan väl börjar sjunga ”You can have her” av Roy Hamilton är han märkbart nervös och tappar texten i låten.

Anders Bagge tröstar deltagaren

Anders Bagge ber lugnt Jonathan att börja om igen och efter han tagit sig igenom låten bryter han ut i tårar - och Anders är snabbt framme och tröstar honom.

– Är du ledsen? Men lilla vännen, vad är du ledsen för? sa Anders Bagge, innan han gick fram och tröstade Jonathan Bohlin genom att krama om honom.

Ander Bagge
Här omfamnar Anders Bagge den nervösa deltagaren efter hans audition.

Jurymedlemmens omtänksamma gest var uppskattad av Jonathan, som också blev överraskad av en lite speciell egenskap hos Bagge.

– Det betydde jättemycket att han gjorde det. Det var väldigt omtänksamt, jag kände att han brydde sig om en, säger Jonathan Bohlin till Aftonbladet.

Annons

– Men det första jag märkte var att han luktade så gott, det var nästan chockerande hur gott han luktade!

Vidare i tävlingen

Slutet gott allting gott för Jonathan som fick lämna sin audition med både en kram från Anders Bagge och en guldbiljett i handen.

De fyra jurymedlemmarna gav nämligen honom ett enat "ja" och skickade honom vidare i tävlingen, något som Jonathan själv knappt uppfattade i stunden.

– Det var fantastiskt, svårt att beskriva. Jag hörde knappt vad de sa för att jag grät när de sa resultatet, berättar han.

Annons