Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Jensen erkänner uppgörelsen med Charlotte Perrelli: "Allting kommer med ett pris"

19 feb, 2023, 21:00 

Entreprenören Anders Jensen talar ut om relationen med Charlotte Perrelli. Det här är deras uppgörelse.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drygt 190 tusen personer följer Charlotte Perrellis och maken Anders Jensens vardag på Instagram. Där får vi en unik inblick i deras många lyxbostäder, spännande resor och vardagsbestyr.

Men hur får de allting att gå ihop? Nu avslöjar Anders Jensen sanningen.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Så mycket tjänar Anders Jensen

Anders Jensen är en riktig superentreprenör. Han är VD för bolaget Ryds Bilglas, och under hans ledning går företaget som tåget. Det är framgångar som såklart också speglas på bankkontot.

Enligt uppgifter som Nyheter24 tagit del av hade Jensen 2020 en fastställd förvärvsinkomst på nästan 3 miljoner. Slår man ut det på tolv månader ger det en månadslön på en kvarts miljon! Det går ingen nöd på familjen Perrelli/Jensen, det vill säga.

Annons

Charlotte och Anders har varit tillsammans i elva år, gifta i åtta år, och har sönerna Alvin och Adrian ihop. Full rulle alltså, och Charlotte har ju fortfarande en glödhet karriär med spelningar runt om i landet. Samtidigt reser Anders land och rike i tjänsten – men ändå får de ihop livspusslet.

Charlotte Perrelli, maken Anders Jensen och barnen på galapremiär
Familjen på galapremiär förra veckan.

Anders Jensens avslöjande om relationen med Charlotte Perrelli

Det är i podcasten I huvudet på en entreprenör under ledning av Edit Künstlicher som Anders Jensen öppnar upp om parets vardag. Han berättar att han och Charlotte är som "nykära tonåringar", och att de lyckas få tid för varandra trots att han kan befinna sig i ett helt annat land.

– Om jag ska ha möte i London till exempel, då lägger vi det ofta kanske på en torsdag och så flyger Charlotte över fredag, så har vi en weekend i London. Om jag jobbar i Spanien som jag gör ibland för vi har huvudkontor i Barcelona, då kommer hon ner på helgen och så tar vi några dagar där, förklarar han.

Annons

Men det innebär ju också att sysslorna hemma måste delas upp, om Anders ska kunna lämna hemmet så ofta som han gör. Han berättar att Charlotte styr upp allt i en gemensam kalender, och det verkar som att de helt enkelt gjort upp så att Charlotte får mer ansvar hemma.

– Hon lägger in så jag ser exakt rubbet, och tyvärr även såna saker som man missar som man borde varit med på kanske. Allting kommer med ett pris, man kanske inte kan vara med på alla dagisavslutningar och föräldrarmöten och sånt. Men hon är superduktig på det och jag tycker att vi är riktigt bra tillsammans, säger Anders Jensen.

Foto: TT

Annons