Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli vädjar om hjälp - situationen har eskalerat

08 feb, 2023, 15:00 

Charlotte Perrelli måste sätta ner foten rejält, och ber om hjälp för att ta sig ur den jobbiga situationen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Charlotte Perrelli lever ett liv i lyx och flärd med maken Anders Jensen. Framgångarna avlöser varandra på löpande band, och på sina sociala medier delar hon gärna med sig av glimtar från vardagen många bara kan drömma om.

Men nu bryter Charlotte den gladlynta tonen på sin Instagram. Hon måste be om hjälp.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrelli vädjar om hjälp – situationen urartat

Charlotte har drygt 191 tusen följare på Instagram, och det är många som vill följa hennes varje steg. Vare sig det sker i Marbella, Åre eller Djursholm.

Men berömmelsen kommer också med ett pris, och folk som vill ta nytta av hennes status. Hon har nämligen råkat ut för bedragare, som skapar konton på Instagram under hennes namn. Detta varnar hon nu sina följare om.

Annons

"Har endaste ett konto och det är verifierat med en blå prick!! Resten BLUFFkonton" Skriver hon på sitt riktiga konto, "laperelli".

Och visst visar hon en skärmdump med otaliga konton som på olika vis ser ut som Charlotte. Dessa har även försökt nå ut till hennes följare, för att ta fördel av dem på olika vis, kan man misstänka. Hon vädjar också om hjälp: anmäl alla bluffkonton.

"Jag skickar inte en massa privata meddelanden från privata sidor.Jag har endast ett konto och det är verifierat med blå prick. Resten är bluff och de kan ni anmäla och radera!"

Drabbar flera kändisar

Tyvärr är inte Charlotte den enda profilen som råkat ut för liknande "attacker". På senare tid har flera kändisar med stor följarskara larmat om samma sak. Däribland finner vi bland annat Uno Svenningsson och Niklas Strömstedt.

"Om ni får såna här meddelanden skickade till er så anmäl och blocka" Skrev Niklas och vädjade alltså likt Charlotte, om hjälp.

Inte ens Arvingarna-sångaren Casper Janebrink är skonad. Han var tvungen att tala ut i en video:

– Alla ni som följer där ute, jag vill bara säga att detta Instagramkonto är det som jag har, jag har inga andra konton.

Foto: TT

Annons