Anders Jensens kärlekshälsning till Charlotte Perrelli

anders jensens kärleksförklaring till charlotte perrelli melodifestivalen 2021

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli stället, än en gång, upp i Melodifestivalen. Och hennes största supporter är förstås maken Anders Jensen.
Melodifestivalen: Här är startfältet i deltävling 3
Slå på ljud

Charlotte Perrelli är tillbaka i Melodifestivalen 2021 och låten Still young har beskrivits som den tredje veckans näst starkaste bidrag, efter Idol-favoriten Tousin "Tusse" Chiza. Förväntningarna är förstås skyhöga när Sveriges stora schlagerdrottning ändrar scenen igen Charlotte säger själv att hon såklart hoppas på en finalplats – inte minst för att få sjunga låten två gånger.

Charlotte Perrelli uppträder i Melodifestivalen 2021

– Låten handlar inte alls, som man skulle kunna tro, om att jag fortfarande ser ung ut eller något sådant. Den handlar inte alls om yta, utan tvärtom handlar den om att vi inte ska känna oss passé för att vi till exempel har fyllt 40 eller 50. Vi har mer att ge. Det handlar om att ta vara på stunden så att man känner sig ungdomlig. Det är så extremt viktigt att lyfta fram det, säger Charlotte Perrelli till Aftonbladet.

LÄS MER: Anders Jensen: Lyxlivet med Charlotte Perrelli i miljonvillan

Maken Anders Jensen är förstås Charlottes största fan, även om han har sagt att hon inte har någon vidare koll på vad som är bra musik och inte. Anders och Charlotte kärlekshistoria är unik. De har varit ett par i över 10 år och relationen började med något så enkelt som ett meddelande på Facebook.

Doldismaken Anders Jensens kärlekshälsning till hustrun

Anders hade varit och sett Charlotte uppträda tillsammans med jobbet och bestämde sig för att skicka ett meddelande till artisten för att tacka för en lyckad show. I meddelandet föreslog han också att de skulle ta en kaffe. Efter en lång väntan fick Anders svar och resten är, som man brukar säga, historia.

I november gästade Charlotte Hellenius Hörna i TV4 och då tänkte hon tillbaka på tiden då hon och Anders blev ett par. Och mitt i intervjun dyker maken upp med en fin kärlekshälsning!

– Jag tror att vi såhär tio år senare kan konstatera att jag hade rätt när jag skrev att vi skulle passa väldigt bra ihop. Vi har också två väldigt härliga killar som ett bevis på det. Jag älskar dig och jag är superstolt över dig, sa Anders då.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxhus i Spanien – köpte för 50 miljoner

Foto: TT