Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Robinson-profilen i tårar – då tröttnar Anders Lundin och får nog: ”Besviken”

23 apr, 2024, 13:30 
Victoria Morand
Under gårdagens program valde ännu en deltagare att frivilligt lämna Robinson – nu har Anders Lundin fått nog.
Annons
Anders Lundins trista besked – kastas ut ur RobinsonBrand logo
Anders Lundins trista besked – kastas ut ur Robinson

Robinsondeltagararen Charlotta Hedlund, 30, valde igår att lämna programmet, trots flera chanser att få stanna kvar.

Charlotta hamnade på Gränslandet efter en utslagstävling i Robinson, något som hon inte var glad över då hon var redo att ta flyget hem till Sverige.

Charlotta är en av många deltagare från årets Robinson som självmant väljer att åka hem – nu sätter programledare Anders Lundin ner foten.

Anders Lundin tappar humöret.Tv4.

Tog inte vara på sina chanser

Väl på Gränslandet ställdes Charlotta Hedlund i en tävling mot sin nära vän, Simone Sjöström, 24, där hon valde att lägga sig för att få åka hem.

Annons

När båten som skulle ta henne hem närmade sig stranden så såg deltagarna att båten var tom – ingen ville ta Charlottas plats, något som fick henne att bryta ihop.

Programledaren Anders Lundin, 65, kommer då till stranden i ett försök att övertala Charlotta till att inte ge upp – något som Charlotta inte uppskattar.

"Jag tänker inte så jävla mycket på alla andra"

Anders Lundin ifrågasätter hennes val och säger att hon borde tänka på alla de tusentals sökande som velat ha hennes plats.

– För att vara helt ärlig, jag tänker inte så jävla mycket på alla andra. Jag tänker mest på mig själv. Sorry to say it, svarar Charlotta.

Deltagaren säger att hon är trött på att bara sitta på stranden och ha tråkigt, något som Anders inte uppskattar att höra.

– Så det var för tråkigt för dig? Men det är ju en del av ”Robinson”. Det är ju att uthärda, inte bara att det är fysiskt, det är hunger, men också tiden är ju ett av hindren för att ta sig hela vägen. Det är lite förvånande och såklart blir man besviken, du har presenterat dig som en fighter och en vinnare, säger Anders Lundin.

Annons
Charlotta Hedlund.Tv4.

I årets program är det flertal deltagare som valt att kasta in handduken.

Irritationen hos Anders Lundin växer och han menar på att det är själviskt mot alla de andra deltagarna som tvingats lämna ön gråtandes.

Bild: TT/TV4

Annons