Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Lundins kryptiska svar om framtiden – efter återkomsten i TV4

13 jul, 2022, 05:00 
AvSimon Holm Stålhand

Det var minst sagt ett kryptiskt svar...

Annons

Anders Lundin var programledare för TV4-programmet, Expedition Robinson mellan 1999 och 2003. För några dagar sedan stod det klart att den populära programledaren gör comeback – och tar över säsongen 2023!

Det har fått många fans att bli väldigt glada!

– Jag blev förvånad att jag fick frågan. Det känns lustigt, det är nog det bästa ordet, att få frågan igen 20 år senare och kliva in i den där rollen igen, det är kul. Jag fick frågan strax före midsommar och åker nu på söndag så det blev snabba puckar, säger Anders Lundin till Aftonbladet och fortsätter:

– ”Robinson” sänds våren 2023 och just då har jag inga kontrakt med SVT och de tycker också det är något lustigt och kul i det här. TV4 har inte heller frågat om något annat än just den här jubileumsomgången så planen är att jag fortsätter som förut med allting.

Just "fortsätta som förut" kan ibland vara lite klurigt.

Ovissa framtiden för Anders Lundin

Anders Lundin var en av många andra som drabbades hårt av pandemin. Så tajmingen att fylla kalendern med jobb för TV4 var perfekt.

Annons

– Otroligt tajmat! Det har varit tuffa år för mig under pandemin. Många stora jobb har uteblivit, framför allt ”Allt för Sverige” så det är väldigt roligt att fylla i några luckor i kalendern på det här viset, det känns jättelyxigt och roligt.

Anders Lundin
Anders Lundin under Robinson 2003.

I vintras berättade Anders Lundin om hur jobbigt det var att SVT valde att stoppa inspelningen av Allt för Sverige, som Anders var programledare för. När Aftonbladet frågar om hans framtid och om han fick välja mellan SVT och TV4 så var han fåordig. Om inte annat så går det att beskriva det som kryptisk.

– Vi tar det den dagen den frågan kommer, svarar han.

Aftonbladet menar att de har vid upprepade tillfällen sökt SVT för en kommentar om Anders Lundins övergång till TV4 och den ovissa framtiden för ”Allt för Sverige”.

Annons