Anders Lundins ord avslöjar – så blir nästa säsong av Allt för Sverige

anders lundin

Anders Lundin skulle gjort sitt 10-årsjubileum i Allt för Sverige i år.

Anders Lundin blev känd som programledaren för Allsång på Skansen och Robinson och har varit guldgossen i både TV4 och SVT. Men efter en tuff tid med mycket kritik under allsången så lämnade han till slut programmet för att jobba med ett helt nytt format, nämligen Allt för Sverige.

Programmet slog alla förväntningar och har varit en favorit i de svenska tv-sofforna sedan 2011 då det först startade. Redan då hade Anders Lundin ett rejält finger med i spelet. I en intervju med Aftonbladet berättar han om programmet som blev en succé som få hade väntat sig.

– Anledningen till att jag sa ja var att jag såg en potential i det, att det skulle kunna bli kul. Men att amerikanerna var så jävla underhållande med känslorna på utsidan, det såg jag nog inte. För min del kände jag att man kunde berätta om Sverige för amerikanerna och att det kunde bli underhållande. Vi svenskar har alltid tyckt att det är roligt att höra vad andra tycker om oss, berättar Anders för tidningen.

Anders Lundins ord om nya säsongen

På frågan om det blir en ny säsong av Allt för Sverige är Anders Lundin svagt positiv.

– Jag tror det. Amerikaner kan få visum till EU och då borde det lösa sig. Deltagarna är klara och vill, det är samma personer som skulle varit med i fjol, säger han till Aftonbladet.

Anders Lundin håller sig helst borta från tidningsrubriker och oönskat rampljus, men det blev ändå nyheter av när han i ett avsnitt av just Allt för Sverige skämtade om självaste Chris O'Neill.

– Prinsessan Madeleine är gift med en kille och vi är inte helt säkra ännu. Han är väldigt rik och har ett smörigt leende så vi vet inte. Vi hoppas på det bästa, sa Anders då i programmet.

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet

LÄS MER: Så gick det sen för skådespelarna i "Fanny och Alexander"

LÄS MER: Folkkära julvärdarna som försvann ur rutan – det gör de idag