Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Öfvergårds besked med hustrun Cecilia – efter 19 år som gifta

14 maj, 2024, 04:06 
Anders Öfvergård
Anders Öfvergård har bekräftat misstankarna kring äktenskapet med hustrun Cecilia.
Annons

Anders Öfvergård blev "Arge Snickaren" med hela svenska folket. Men bakom den hårdföra ytan finns en familjefader.

Anders har varit gift med hustrun Cecilia sedan 2005. Tanken har varit att de ska fira porslinsbröllop, efter 20 år som gifta, nästa år.

Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia – efter nästan 20 år som giftaBrand logo
Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia – efter nästan 20 år som gifta

– Vi är fortfarande väldigt kära och glada i varandra och jag har kommit upp i en viss ålder där det storslagna handlar mer om att ha det väldigt mysigt, i stället för att försöka göra något gigantiskt av 20 års bröllopsdag. Helst skulle jag vilja ta båten ut och sätta mig på en kobbe i fint väder, har Anders berättat i en intervju med Svensk Dam.

Annons

Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia

Men Alla hjärtans dag blev inte alls lika romantisk för Anders och Cecilia. Där fattade paret ett beslut att lägga högtidligheterna åt sidan och i stället åka upp till fjällen.

Anders Öfvergård och frun Cecilia
Ni är så fina ihop!TT

– Vi försöker vara romantiska hela tiden. Men just nu så infaller sig den dagen just då. Annars är det ju så att jag älskar att köpa blommor och laga mat och överraska. Och det gör hon också. Det är väl kanske därför vi har hängt ihop i 20 år, säger Anders till Nyheter24.

Annons

Anders och Cecilia har nämligen byggt ett lyxhus i Åre. De köpte en tomt på 2 041 kvadratmeter i Hallen, och Anders såg till att familjen fick ett andra hem att vara stolta över.

Anders Öfvergårds besked om barnen

Fjällhuset är en sorts fristad för Anders och Cecilia.

– Numera så är det en perfekt fredagskväll när vi är uppe i fjällen. Barnen kommer och vi har fått laga mat. Vi bastar lite och bestämmer vad vi ska göra dagen efter. Om vi ska ut och gå med stighudar eller om vi ska åka lite längdskidor, eller om vi bara ska hänga för att det är dåligt väder, eller om vi kanske ska spela pingis. Det är en perfekt helg, säger Anders.

Annons