Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Öfvergårds besked om äktenskapet – efter 19 år som gifta

02 feb, 2024, 17:30 
Anders Öfvergård och Cecilia Öfvergård
Anders Öfvergård är tillbaka i tv-rutan med besked – och han har även ett besked om sitt äktenskap.
Annons
Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia – efter nästan 20 år som giftaBrand logo
Anders Öfvergårds beslut med hustrun Cecilia – efter nästan 20 år som gifta

Anders Öfvergård, 56, är tillbaka ordentligt i tv-rutan med två program i vår, Över Atlanten och Renoveringsdrömmar.

Tv-profilen pratar om comebacken med glädje. Och han har också besked kring privatlivet med frun Cecilia, 49.

– Det är ju ett ömsesidigt överseende, säger han till Svensk Damtidning om relationen.

Anders Öfvergård tillbaka i tv-rutan

I vår kommer vi alltså både se Anders segla och i den mer bekanta miljön byggkaos och renoverings-stök.

Ja, det sistnämnda är i alla fall mer bekant för tittarna men sanningen är att Anders inte är helt främmande för lång-seglning:

– Alla seglingar är ju olika. Men det här att segla till Rio var väldigt svårt att säga nej till. Men det är jävligt långt alltså. Det tar aldrig slut.

I det nya programmet Renoveringsdrömmar ska Anders i stället hjälpa svenska par och familjer med att förverkliga sina drömhus – en resa som kantas av både glädje och problem.

Annons

Och för Anders består utmaningen i att se problemen som familjerna ställs för:

– Det svåraste är ju när jag vill att de ska lyckas. Men det är klart att jag ser att det här kanske kommer bli jävligt svårt, säger han till Svensk Damtidning.

Lyckligtvis räds Anders inte för att ta på sig snickarbrallorna och hjälpa till när det behövs och han sitter ju också på en enorm kunskapsbank.

Och det blir såklart också mycket glädje i programmet. Och glädje, det känner Anders också i privatlivet med sin fru Cecilia.

Anders Öfvergård om kärleken för frun

Anders och Cecilia har varit gifta i 19 år och när vi frågar tv-profilen om det blir något firande när det är dags för 20 års-jubileet kommer han med besked:

– Fira kommer vi med all säkerhet göra! Vi ska börja med att hon fyller 50 nu, så där startar vi i år. Vi är fortfarande väldigt kära och glada i varandra och jag har kommit upp i en viss ålder där det storslagna handlar mer om att ha det väldigt mysigt, i stället för att försöka göra något gigantiskt av 20 års bröllopsdag. Helst skulle jag vilja ta båten ut och sätta mig på en kobbe i fint väder.

Annons

Vad är hemligheten till ett så långt äktenskap?

– Det är ju ett ömsesidigt överseende. Det är svårt att sätta fingret på det där. Jag är ju, om det går, ännu kärare min fru nu än vad jag var när vi träffades. Eller på ett annat sätt! Det är jättesvårt att sätta fingret på. Jag tycker bara att det är häftigt när varje dag går och man bara blir gladare och gladare.

Tårdrypande fina ord – Anders och Cecilia är så fina tillsammans!

Över Atlanten har premiär tisdag 6 februari klockan 21.00 på Kanal 5 och discovery+ medan Renoveringsdrömmar har premiär onsdag 7 februari klockan 20.00 på Kanal 5 och discovery+.

Foto: TT

Annons