Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Öfvergårds oväntade kärleksbesked – efter långa tystnaden

10 aug, 2022, 08:00 
AvSimon Holm Stålhand

Tillbaka efter radioskuggan.

Annons
Här går Anders Öfvergård till attack mot Anders & Kerstin LundinBrand logo
Här går Anders Öfvergård till attack mot Anders & Kerstin Lundin

Ander Öfvergård, 54, har synts i Arga snickaren, Anders knackar på och nu senaste säsongen av Robinson. Dock har han inte synts till sedan TV4 bröt sitt kontrakt med honom i fjol.

Under 2021 ska Anders ha betett sig olämpligt mot en kvinnlig medarbetare på en personalfest. När detta avslöjades valde TV4 att bryta allt samarbete med programledaren.

I ett sms till Expressen skrev Anders själv:

”Det stämmer att jag var otrevlig. Jag har bett om ursäkt och det gör jag gärna igen. Det var inte okej av mig och jag är ledsen för det.”

Den sista säsongen av Robinson med Anders som programledare var redan färdiginspelad vid tiden för händelsen och sändes därför under våren. Sedan dess har Anders Öfvergård inte synts mer i tv.

Nu kommer beskedet att vi återigen kommer att få se Anders Öfvergård i tv-rutan. Anders gör comeback i Filip och Fredriks frågesportprogram, Alla mot alla! Programmet har premiär den 29 augusti och övriga deltagare är bland annat Sanna Lundell, Tony Irving och Magnus Betnér.

Anders Övfergårds kärlekslycka

Han har inte bara varit frånvarande i tv-rutan. Han har också varit relativt inaktiv på sociala medier. Men nu bryter han det.

Anders visar han upp den stora lyckan hemma med familjen.

På sin Instagram delar Anders en bild på frun Cecilia Öfvergård, 48. Paret firar 17 år som gifta och det firar de med lite bubbel i glasen.

”Tack min underbara för magiska år. Du är det bästa jag vet och vill leva och bli gammal med dig. #silkesbröllop”, skriver Anders i inlägget.

Annons