Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarna rasar mot Lotta Engberg – efter beteendet i direktsändning: "Förfärligt!"

09 aug, 2022, 18:00 
AvMinna Sarpaneva
Lotta Engberg i Lotta på Liseberg

Får skarp kritik efter draget i Lotta på Liseberg.

Annons
Allt om Lotta Engberg!Brand logo
Allt om Lotta Engberg!

Det har varit en sommar fullspäckad med underhållning i TV4.

Bland annat har folkkära Lotta Engberg, 59, har bjudit på show tillsammans med en mängd svenska artister i allsångprogrammet Lotta på Liseberg.

I vanlig ordning bjöds det på högklassig sång och härliga stunder i gårdagens sändning. En sak fick dock tittarna att reagera lite extra – och inte på ett positivt sätt.

Känslosamma stunden i Lotta på Liseberg

I veckans avsnitt av Lotta på Liseberg stod bland annat Clara Klingenström, 27, Liamoo, 24, Linnea Henriksson, 35, och Moonica Mac, 31, för allsången.

Men det var inte bara tjo och tjim under showen. Lotta rörde till tårar när hon sjöng "Melodin" i en känslosam hyllning till låtskrivaren tillika vännen Torgny Söderberg som tragiskt gick bort under helgen.

Lotta Engberg och Torgny har jobbat tillsammans vid flera tillfällen så det är förståeligt att det var en känslosam stund för Lotta.

Tittarnas starka reaktioner på beteendet i direktsändning

Både de talangfulla gästerna och Lotta Engberg har blivit hyllade av tv-tittarna. Särskilt uppskattat var Lottas fina hyllning till Torgny Söderberg. Det är dock inte alla som är helt nöjda med Lotta.

Annons

Många tittare tycker nämligen att programledaren skriker alldeles för mycket. Nu tar de till TV4:s Facebooksida för att uttrycka sin kritik.

"Fin hyllning till fantastisk person Men när det är dags för intervju, då får man dra ner på ljudet, varför måste hon skrika så förfärligt!!", skriver en tittare och får medhåll av en annan:

"Tycker jag med. Att hon skriker, många på TV4 gör det."

"Lotta är duktig, men klarar inte av det höga ljudet, skruvar upp och ner, riktigt jobbigt", kommenterar en tredje. En fjärde instämmer:

"Håller med hon skriker verkligen i intervjuer."

Ja, med så många tittare som Lotta på Liseberg har är det inte helt lätt att göra alla till lags!

Foto: TT

Annons