Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Lotta Engbergs mystiska framtidsbesked – hemligheten i Lotta på Liseberg

Lotta Engberg

Mystiken tätnar!
Allt om Lotta Engberg!
1:04

Efter reklamen: Allt om Lotta Engberg!

(1:04)

Slå på ljud

Det har varit en sommar full med underhållning i TV4.

Casper Janebrink, 52, och Agneta Sjödin, 54, har lett tv-tittarna genom Sommarkväll med Bingolotto och i Lotta på Liseberg har Lotta Engberg, 59, bjudit på allsång tillsammans med en rad svenska artister.

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut och så även den här säsongen av Lotta på Liseberg. Inför nästa veckas finalavsnitt delar Lotta med sig av ett mystiskt meddelande om framtiden i programmet.

Fina hyllningen i Lotta på Liseberg

I veckans avsnitt av Lotta på Liseberg stod bland annat Clara Klingenström, 27, Linnea Henriksson, 35, och Moonica Mac, 31, för allsången.

Lotta Engbergs missförstånd med Peter Jöback – den paffa reaktionen i direktsändning

Lotta berörde även publiken när hon sjöng "Melodin" i en fin hyllning till låtskrivaren Torgny Söderberg som tragiskt gick bort under helgen.

Lotta Engberg och Torgny har jobbat tillsammans vid flera tillfällen så det är förståeligt att det var en känslosam stund för Lotta.

Hemligheten i Lotta på Liseberg

Nästa vecka är det dags för säsongavslutningen av Lotta på Liseberg. Väldigt tråkigt, men det ser ut som att vi kan förvänta oss en hejdundrande show.

På Instagram berättar Lotta att programmet kommer att gästas av supergruppen Afro-Dite, schlagerlegendaren Nanne Grönwall, Lina Hedlund med flera.

Hon berättar också att en hemlighet kommer att avslöjas, de ska nämligen dela ut Lisebergsapplåden.

"Sen ska vi också dela ut Lisebergsapplåden till någon som har gjort Sverige gladare. Vet ni det är…. Säger jag inte nu utan det får ni reda på då. Vi ses!", säger hon i videon.

Lisbergsapplåden delades ut för första gången år 1979 och Astrid Lindgren, Carola och Christer Björkman är bland de som har tilldelats priset.

Spännande!

Lotta Engbergs fantastiska sommarklänningar – så kan du inspireras!

Foto: TT, Instagram/lottapaliseberg