Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Anders Pihlblads bästa kärleksknep med Henrik – därför har de varit gifta i så många år

22 okt, 2022, 05:45 
Anders Pihlblads bästa kärleksknep med Henrik – därför har de varit gifta i så många år
Foto: TT

De har ett speciellt knep som verkar funka – TV–profilerna har varit tillsammans i 16 år...

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal är nog som allra mest kända från Sveriges största aktualitetsprogram. I Efter fem gör Henrik Alsterdal succé och Anders Pihlblad likaså när han programleder Nyhetsmorgon flera dagar i veckan.

Trots sina framgångsrika karrärer i TV så lyckas de två hitta tid för varandra. De har varit tillsammans i 16 år nu och firar drygt 10 år som gifta. Så fint!

De berättar hur det gick till när kärlekshistorien började. Det hela utspelade sig på en maskeradfest som TV4 hade anordnat. Pihlblad tog mod till sig att ta första steget.

– Det var en fest med bad-och båttema. Det var under min mest vältränade period och jag klädde ut mig till livräddare ur programmet Baywatch. Jag kom från en förfest och vågade gå fram och prata med Henrik, berättade Pihlblad i fjol för tidningen Gotland just nu

Resten är historia...

Bästa knepet för att behålla glöden

De har ett speciellt knep i rockärmen för att se till att förhållandet inte blir grått och tråkigt – det ska tydligen vara tacksamt att ha något gemensamt planerat:

– Jag tror att man kan hålla kärleken vid liv på många sätt, kanske inte just att resa. Däremot tror jag att man alltid ska se till att ha något kul på gång, något roligt att se fram emot. Där är vi väldigt lika, vi vill alltid ha något kul att se fram emot, säger Anders Pihlblad till Expressen.

Låter som ett mycket bra tips!

Foto: TT

Annons