Anders Pihlblads beslut efter tio år – bryter upp

08 feb, 2023, 12:30 

Nu har TV4-stjärnorna bestämt sig. En stor livsförändring väntar.

Annons

Anders Pihlblad spanade in Henrik Alsterdal vid kaffemaskinen på jobbet, och idag är de lyckligt gifta med barn. Ja, kärlekssagan mellan TV4-profilerna är verkligen något utöver det vanliga.

Nu väntar nästa stora steg för Anders och Henrik – och visst kan man räkna med en rejäl omställning!

Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal har sålt lägenheten

Sedan drygt tio år tillbaka är Anders Pihlblad nämligen bosatt i en rymlig lägenhet på Södermalm i Stockholm, och Henrik Alsterdal flyttade in även han nästintill samtidigt. Det är en charmig 70-talslägenhet med lekfull inredning, vilket de glatt visade upp för Hänt 2015.

Recept.se Nyhetsbrev

– Vårt hem är helt anpassat efter att vi har småbarn. Barnen ska få vara i alla rum. Sen när de blir äldre kanske vi gör om lite, säger Anders då.

Annons

Barnen var då fem år, och har ju vuxit till sig rejält sedan dess. Kanske är det också därför de nu beslutat att bryta upp från den älskade lägenheten – för nya äventyr!

Enligt bostadssajten Booli har nämligen Anders och Henrik fattat ett beslut, och har sålt sin femrummare. Turligt nog för paret var den eftertraktad, och såldes för över utropspriset, för runt 8 miljoner.

Steffo Törnquists lyxlägenhet – svindlande summan

Det går ingen nöd på någon av Nyhetsmorgon-profilerna när det kommer till tak över huvudet. Men det finns en stjärna som slår alla med hästlängder när det kommer till lyx – Steffo Törnquist.

Han nöjer sig inte med en lägenhet, han bor tillsammans med frun Caroline i en våning på exklusiva Östermalm i Stockholm. Den är värderad till 40 miljoner kronor – en hisnande summa!

I ett sådant bohag är det klart att lyxen är en del av vardagen för programledaren och frun, det kan Steffo konstatera.

Annons

– Champagne dricker vi rätt ofta och lite hej och hå. Inte bara vid festliga tillfällen, eftersom livet är så kort så man måste passa på, har Steffo Törnquist sagt till Svensk Damtidning.

Steffo Törnquist med frun Caroline på premiären av Peter Pan går åt helvete
Steffo hyllar gärna frun Caroline när tillfälle ges.

Foto: TT

Annons