Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Pihlblads chock efter utspelet i Nyhetsmorgon – stämningen förändras direkt: "Blev mållös"

08 okt, 2023, 08:00 

Anders Pihlblad förstod inte vad som hände!

Annons

Triss-skrapet i Nyhetsmorgon är mångas favoritinslag. Ja, vad slår egentligen den råa lycka vinnarna känner när de kammat hem miljonvinsten?

Alla reagerar olika på att plötsligt få sina liv kastade upp och ner.Anders Pihlblad till exempel, blev helt paff när triss-vinnaren Peder vann fem miljoner kronor – och ballade ur!

Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusketBrand logo
Stora lögnen i Nyhetsmorgon avslöjad! Hör TV4-profilen Anders Pihlblad om fusket

Två miljonvinster inom en vecka i Nyhetsmorgon

Inom loppet av en vecka blev två helt vanliga personer miljonärer efter ett triss-skrap i Nyhetsmorgon. Först, 61-årige Turid från Selbekk. Lördagsmorgonen den 23:e september kammade hon hem en summa de flesta bara kan drömma om: 100 000 kronor i månaden i 20 år.

Annons

– Du har vunnit 24 miljoner!, skrek Jenny Strömstedt som också var helt lyrisk.

Turid berättade senare i programmet att hon sagt upp sig, och begett sig på en kärleksresa till Portugal. Vilken vändning!

Bara en vecka senare var det Jonas, 49 från Sollefteås tur att pröva lyckan. Han hade inte berättat för barnen att han skulle skrapa triss i sändning, och tappade fullständigt hakan när han skrapade fram 5 miljoner kronor.

Jonas blev mållös av chock, och berättade sedan för Expressen om framtidsplanerna. Men han planerade inte att göra som miljonär-kollegan Turid och säga upp sig:

– Nej, nej, det vore väl överilat. Det har jag inga planer på. Jag trivs bra med jobbet. Det är inte som att en sådan här vinst bara löser allt för all framtid. Man måste förvalta dem väl och man behöver någonting att göra på dagarna

Trissvinnaren i Nyhetsmorgon tar sig för pannan av chock
Jonas kunde inte tro sina ögon!
Annons

Anders Pihlblads chock – gästen gick ned i spagat

En annan minnesvärd trissvinnare berättar Anders Pihlblad om i Nyhetsmorgon. Det var Peder från Sjuntorp, som även han blev 5 miljoner kronor rikare.

Peder blev givetvis lyrisk, och utbrast i ett vrål:

– Nu blir det fest!

Och sedan gjorde han det oväntade:

– Jag hade en fem miljoners vinnare här om året, han gick ner i splitt, det första han gjorde! Då blev jag mållös! berättar Anders i Nyhetsmorgon.

Och mycket riktigt, 50 plussaren Peder visade hur atletisk han är och gick ned i spagat av ren och skär lycka. Visst är det underbart att se sådana äkta reaktioner!

Anders Pihlblad och Maria Forsblom i Nyhetsmorgon
Anders Pihlblad berättar hur chockad han blev för fyra år sedan.

Foto: TV4

Annons