Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Pihlblads privata bild med Henrik Alsterdal väcker starka reaktioner

27 feb, 2023, 13:30 

Makarnas bild får följarna att reagera starkt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

TV4-kollegorna Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal är ett av kändishimlens hetaste par. De har kilat stadigt i över femton år, och kärleken visar inga tecken på att svalna.

Nu delar de en ny privat bild, utanför rutan, som får följarna att reagera starkt.

Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders PihlbladBrand logo
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

Henrik Alsterdal nobbade Anders Pihlblad

Vid det här laget är Pihlblads och Alsterdals kärlekssaga en riktig klassiker. Vi tar det från början: vid kaffeautomaten i TV4-huset.

Året var runt 2003. Där hade Anders spanat in sin kollega Henrik, men det slog kanske inte ömsesidiga gnistor direkt.

– Jag hade försökt prata med Henrik några gånger. Men om jag ska vara ärlig tyckte jag mest att han var dryg, har Anders sagt till Gotland Just nu.

Henrik hade däremot inget dold agg. I samma intervju berättar han att han inte riktigt fattat att Anders försökt bjuda upp till konversation. Så snacka om tur att TV4 anordnade en maskerad – den har de nämligen att tacka en hel del.

Annons

– Det var en fest med bad- och båttema. Det var under min mest vältränade period och jag klädde ut mig till livräddare ur tv-programmet Baywatch. Jag kom från en förfest och vågade gå fram och prata med Henrik, säger Anders till tidningen.

Privata bilden på TV4-profilerna väcker reaktioner

2012 gifte de sig, och idag har de två barn tillsammans som de gärna håller utanför rampljuset. Och som tidigare nämnt har kärleken inte svalnat. På sina sociala medier delar paret gärna med sig av vardagen med barnen, spännande resor och kärleksförklaringar.

Under helgen befann sig familjen på Vikbolandet, öster om Norrköping, en plats de besökt förut. Tillsammans med barnen njöt de av det sista av vintern med lek och bus i skogen, och lite vandring, under sportlovet.

En bild från Henrik Alsterdals Instagram på Anders Pihlblad med vandringskläder utomhus med texten "Dagens lilla tur"

På sin Instagram passar Anders på att lägga upp en härlig kärleksbild tillsammans med Henrik, som följarna totalt älskar!

Kollegan Jenny Strömstedt kommenterar kort och gott ett rött hjärta, och i kommentarsfältet väller emojisarna in.

Såhär lyder bara ett ytligt urval av kommentarerna:

"Vilken underbar bild på er❤️"

"Mycket fin bild på er❤️"

"Kärlek= Ni ❤️"

Foto: TT/Instagram

Annons