Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anders Pihlblad tvingas agera med Henrik Alsterdal – förändringen i relationen

15 feb, 2023, 16:00 

Makarna tvingas agera. Nu ser omständigheterna annorlunda ut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I över femton år har kändisparet Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal kilat stadigt. En romans som tog fart i TV4-huset, där de båda fortfarande huserar.

Men ibland kan ju jobbet komma emellan, speciellt för två stycken med så fullspäckat schema som två tv-stjärnor. Nu måste Anders och Henrik agera.

Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders PihlbladBrand logo
Profilens mörka förflutna – det visste du inte om Anders Pihlblad

Förändringen för Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal

I början av året kom beskedet att Anders Pihlblad axlar ett helt nytt uppdrag. Fortsatt på hans hemmakanal TV4, men nu med kunglig glans. Efter att Rania Shemoun Olsson har lett kanalens dokumentär Kungahuset i tre år lämnar hon nu vidare stafettpinnen till Anders.

Han kommer däremot inte lämna Nyhetsmorgon bakom sig, men visst blir det mycket att tänka på för att få allting att gå ihop.

Annons

– Det blir ett pusslande eftersom jag ska kombinera det med att vara programledare för ”Nyhetsmorgon”. Jag kommer eventuellt få byta några pass för att få ihop allt. Det blir en utmaning, men det känns jättekul, sa han till Nöjesbladet.

Ja, kungligheterna är ofta på resande fot. Det är ju en stor del av deras jobb, att representera Sverige i utlandet. Som nu, när kronprinsessparet befinner sig i Australien! Där är ju även Anders, och ser till att vi får oss ett härligt program i mellandagarna.

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal tvingas agera

Men detta betyder såklart att det blir mindre tid med maken Henrik Alsterdal. Han måste ju stanna hemma i Stockholm med barnen, och rattar Efter fem. Men paret visar sig ha hittat finurliga knep för att inte låta jobbet komma emellan kärleken, speciellt på alla hjärtansdag: videosamtal!

Imponerande, trots tidskillanden! När Anders kommer hem igen är det säkerligen mycket på agendan. Svensk Damtidning har tidigare skrivit om parets stora livsförändring, i slutet av januari sålde de nämligen sin lägenhet på Södermalm! Lägenheten de lämnar är en charmig 70-talslägenhet med lekfull inredning, vilket de glatt visade upp för Hänt 2015.

Annons

Vart flyttlasset går är ännu okänt, men man kan ju tänka sig att det är dags för paret att växla upp.

Foto: TT

Annons