Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja avslöjar beteendet bakom kulisserna – som SVT valt att mörka för tittarna

18 feb, 2024, 18:00 
Anja Pärson avslöjar nu detaljer om vad som händer under inspelningen av Mästarnas Mästare.
Annons
Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exmanBrand logo
Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exman

En ny säsong av Mästarnas Mästare är i rullning. Den här gången får vi se idrottsstjärnor som Anja Pärson, Joel Lundqvist, Johanna Ahlm och Tony Rickardsson göra upp om den ärofyllda titeln.

I sedvanlig ordning är det Micke Leijnegard som sköter programledarrollen. Inför säsongen berättade han för Svensk Damtidning om hur mycket han såg fram emot att kunna visa den nya säsongen för tittarna.

– Det är sån otrolig skillnad i energi och de har verkligen roligt i huset. En fantastisk cast. Sånt vet man inte innan, men de var som ett stort kompisgäng som älskade varann och ingen ville åka hem.

Micke Leijnegard
Programledaren Micke Leijnegard är helnöjd med nya säsongen.Janne Danielsson JAD

Deltagarnas krav

Även om det tillhör vanligheterna att kändisarna bjuder på sig själva, går in på djupet om händelser under karriären, så finns det delar som SVT klipper bort och som aldrig når tittarnas ögon.

Annons

Bland annat har deltagarna vissa krav på produktionen. Tony Rickardsson ville ha ett eget rum, något han är van vid som individuell idrottare, och ett annat krav var att han ville ha en viss godissort.

– Jag ville att det skulle finnas mycket choklad i kylskåpet. Jag älskar choklad, säger Tony Rickardsson till Aftonbladet.

Anja avslöjar detaljer

Nu vet vi även hur det kan se ut efter en tävling. På Instagram delar Anja Pärson med sig av bakom kulissen-klipp från inspelningen och berättar att det inte är någon dans på rosor att medverka i Mästarnas Mästare.

– Då var vi klara med sifferjakten och jag är extremt tacksam för att jag inte sprang. Kolla på den här killen, säger Anja Pärson och filmar en trött Joel Lundqvist.

Annons

I ett annat klipp syns Tony Rickardsson få massage.

– Några står, några sitter, det är ingen jättesemester, konstaterar Anja.

Anja Pärson i Mästarnas Mästare
Anja Pärson avslöjar detaljer under inspelningen av Mästarnas Mästare.Instagram
Tony Rickardsson får massage
Tony Rickardsson får massage.Instagram

Foto: TT/Instagram

Annons