Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärson bekräftar misstankarna om Mästarnas mästare – är som tittarna anat

11 mar, 2024, 19:20 
Pernilla Albinsson
Anja Pärson, Tony Rickardsson, Sebastian Larsson, Emma Johansson, Joel Lundqvist, Jimmy Samuelsson, Johanna Davidsson, Johanna Ahlm och Anna Wijk i Mästarnas mästare 2024.
Anja Pärsons ärliga inlägg om sin tid i Mästarnas mästare.
Annons

Årets säsong av Mästarnas mästare är i full gång på SVT. Den här gången får tittarna följa deltagarna Anja Pärson, Tony Rickardsson, Sebastian Larsson, Emma Johansson, Joel Lundqvist, Jimmy Samuelsson, Johanna Davidsson, Johanna Ahlm och Anna Wijk i tio avsnitt när de ska göra upp om vem som blir säsongens mästare.

Det här är Micke LeijnegardBrand logo
Det här är Micke Leijnegard

Just det här gänget har fått tittarna att reagera. Det är nämligen många som tycker att det verkar som en extra sammansvetsad grupp. Något som bekräftades tidigt av Micke Leijnegard till Svensk Dam.

– Det är sån otrolig skillnad i energi och de har verkligen roligt i huset. En fantastisk cast. Sånt vet man inte innan, men de var som ett stort kompisgäng som älskade varann och ingen ville åka hem, säger han.

Annons

Anja Pärsons om sin medverkan

Någon som uppdaterat flitigt om programmet är tittarfavoriten Anja Pärson. På sin Instagram lägger hon upp bilder från tävlingarna blandat med privata bilder och videos där man får följa deltagarna när de inte filmas.

Till ett inlägg bekräftar även hon tittarnas misstankar om att det är en mycket god stämningen årets deltagargrupp:

"Tack för alla fina kommentarer om Mästarnas. Det värmer! Och som många av er skriver, vi har ett riktigt gooo stämning i huset! Tuffa tävlingar med massa glädje."

Fler deltagare berättar om sina upplevelser

Även fler tävlande har använt sig av sina Instagramkonton för att uttrycka sig om sina upplevelser av inspelningen.

"Årets grupp är imponerande på alla dess vis. Aldrig har jag mött så många olika individer som har så mycket gemensamt ❤️", skriver Emma Johansson, tidigare tävlingscyklist.

"Jag är så tacksam för att jag fick chansen att vara med och ännu mera tacksam för de fina människor jag fick lära känna. En sån sjukt häftig resa på så många vis! Jag hade såklart gärna varit kvar längre och fortsatt tävla, men det är små marginaler hela tiden och ett väldigt tufft startfält. Stolt, glad och tacksam att jag och innebandyn fick vara med i fina Mästarnas Mästare!", skriver Anna Wijk, tidigare innebandyspelare.

Foto: TT, instagram/anjaparson.

Annons