Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärson fick lämna inspelningen – tittarna helt ovetandes

11 mar, 2024, 08:59 
Anja Pärson berättar själv om händelsen under inspelningen av Mästarnas mästare.
Annons
Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exmanBrand logo
Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exman

En ny säsong av Mästarnas Mästare är i full gång, där forna idrottsstjärnor som Anja Pärson, Joel Lundqvist, Johanna Ahlm och Tony Rickardsson nu gör upp om den ärofyllda titeln.

Inför säsongen berättade programledaren Micke Leijnegard för Svensk Damtidning att det var en ovanligt bra säsong, att deltagarna snabbt fattade tycke för varandra och att kemin var otrolig hela vägen.

– Det är sån otrolig skillnad i energi och de har verkligen roligt i huset. En fantastisk cast. Sånt vet man inte innan, men de var som ett stort kompisgäng som älskade varann och ingen ville åka hem, säger han.

Micke Leijnegard
Programledaren Micke Leijnegard är helnöjd med årets inspelning av Mästarnas mästare.Janne Danielsson JAD

Anjas drag under pausen

Att deltagarna funnit varandra är tydligt. Förra söndagen fick Mästarnas mästare pausas för att lämna utrymme åt friidrotts-VM – och då passade Anja och Sebastian Larsson på att ägna sig åt lite sightseeing.

Annons

I ett inlägg på Instagram skriver en lycklig Anja om dagen med Sebastian, och att de temporärt pausade inspelningen för att kunna njuta av lite spansk fotboll.

”Förra söndagen var det vila i Mästarnas mästare. Vi drog på lite fotboll! FC Barcelona match. Och vad har hänt sen !!? Jo sen förra söndagen har Sebastian Larsson klivit in som coach i fotbollslandslaget! Grattis Seb !!”, skriver Anja.

Tittarnas glädje efter Anjas ord

Det samspelta gänget har även dragit tittarnas blickar till sig. I kommentarsfältet är det många som gläds åt hur roligt de har i varandras sällskap och tycker att casten i år är lika magisk som Micke Leijnegard.

”Vilket fantastiskt gäng i årets MM”, skriver en person.

”Vilket gäng ni är sååå bra hela gänget”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons