Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anja Pärson skadad – stöttas av hustrun Filippa Rådin: “Tyvärr”

05 apr, 2023, 18:00 

Anja Pärson har råkat ut för en skada, berättar hon på Instagram.

Annons

Anja Pärson avslutade sin karriär i skidspåren 2012, och kan fortfarande titulera sig en av de främsta inom sin sport.

Idag befinner hon sig gärna på skidorna, men då utan att tävla om ett guld. Men nu får hon vila från det ett tag, hon har nämligen skadat sig.

Powerparet Anja & Filippa – valet för familjenBrand logo
Powerparet Anja & Filippa – valet för familjen

Filippa Rådin och Anja Pärsons spännande projekt

Efter att ha vunnit 42 världscupsegrar lade alltså Anja karriären på hyllan. Men inte för att ligga i soffan och slappa, hon har fullt upp.

Hon beskriver sig själv som egenföretagare, föreläsare och inspiratör, och driver dessutom en Youtube-kanal med hustrun Filippa Rådin där man fått följa bygget av deras drömhus. Paret har kilat stadigt sedan 2008 och har barnen Emmi, Elvis och Maximilian tillsammans.

Anja Pärson och Filippa Rådin på röda mattan
Ett superpar!

På både Filippa och Anjas Instagram-sidor delar de flitigt med sig av inblickar i deras fartfyllda vardag med barnen. Men nu är det ett trist besked som Anja väljer att berätta.

Annons

Anja Pärson skadad – stöttas av Filippa

Anja brinner inte helt konstigt nog, för träning och hälsa. Det ligger henne givetvis varmt om hjärtat, det har ju varit hela hennes liv en gång i tiden. Idag är det på betydligt lättsammare nivå, men hon publicerar gärna träningstips till sina följare.

Det senaste inlägget blev däremot lite annorlunda. Hon berättar varför:

"En skada behöver inte betyda vila. Anpassa och hitta lösningar. Gjorde illa foten lite i helgen tyvärr. Men när sånt händer tar jag alltid tillfället att jobba på de där sakerna man gärna tar för givet. Djupa småmuskler ska också ha sitt. Lite stretch kan också vara bra"

I kommentarsfältet stöttas hon av följarna, som hoppas att hon ska krya på sig snabbt. Hustrun Filippa Rådin är givetvis snabbt på plats för att stötta Anja, och gör det i form av en klassisk kärleksförklaring: ett rött hjärta.

Vi hoppas Anja kryar på sig snabbt – så hon är upp på benen igen snart!

Foto: TT/Instagram

Annons