Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Anja Pärsons ärliga ord om livet med Filippa Rådin: "Det är svårt – har minus på kontot"

13 feb, 2024, 23:00 
Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin berättar själva om den tuffa familjesituationen.
Annons

Anja Pärson och Filippa Rådin höll länge sitt förhållande hemligt. De levde som hemliga älskare i fyra år, fram tills att Anja kom ut i sommarprat, 2012. Två år senare gifte de sig.

De försöker hålla romantiken vid liv mitt i den hektiska vardagen. Men det är tufft. Nu har Anja kommit med ett klarvaket och ärligt besked om hur förhållandet egentligen ser ut, så här på Alla hjärtans dag.

Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exmanBrand logo
Anjas ärliga ord om relationen till Filippas exman

Anja Pärson säger sanningen om förhållandet: "Minus på kontot"

Anja och Filippa ingår i en enkät i Expressen där olika kändisar får berätta hur de ska fira Alla hjärtans dag.

Annons

– När man har tre barn är det svårt att få ledigt, säger Anja nyktert.

Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja och Filippa – vilket power couple!TT

Anja och Filippa har två gemensamma barn och Filippa har dottern Emmi från en tidigare relation. Det säger sig självt mycket av tiden går åt till att hålla ihop familjen – och se till att alla är nöjda.

– Emmis pappa bor ju i Umeå och vi har varannan vecka - det är det åtagande som är det viktigaste i livet, och då rättar man sig efter det och gör det bästa av situationen. Men en bra sak är att Anja är sjukt duktig på logistik. Det är ju det hon i stort sett har hållit på med hela livet, har Filippa sagt i en intervju med Amelia.

Annons

– Vi prioriterar alltid barnen, sätter dem väldigt långt fram och då får man också göra avkall på annat. Och man får göra ännu mer avkall när man har valt att bo uppe i Umeå.

"Förr i tiden..."

Men Anja och Filippa är också bra att se varandra mitt i allt jäkt. Och nu när Anja lagt skidorna på hyllan, så har de faktiskt mer tid åt varandra.

– Vi har ju typ alla hjärtans dag varje dag. Förr i tiden så tävlade jag alltid under alla hjärtans dag så jag har kanske lite minus på kontot, säger Anja.

Annons