Anja Pärsons beslut i relationen – efter 14 år tillsammans

18 maj, 2022, 17:00 

Efter åtta år som gifta och 14 år som par har Anja Pärson och Filippa Rådin nu tagit ett beslut i relationen.

Annons
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Skidikonen Anja Pärson, 41, har varit gift med kärleken Filippa Rådin, 49, sedan 2014. De har dock varit ett par betydligt längre än så.

De träffades nämligen för första gången i Filippas klädbutik i Umeå och blev först goda vänner. Men sedan utvecklades vänskapen till något mer och idag har de varit ett par i över 14 år.

Tillsammans med Filippas dotter Emmi och parets söner Maximilian och Elvis bor de sedan flera år tillbaka i ett hus i Umeå.

Recept.se Nyhetsbrev

Anja Pärsons beslut med hustrun Filippa

Det är ingen tvekan om att Anjas och Filippas relation är varm, harmonisk och kärleksfull. Men ibland stöter även de på utmaningar, precis som alla andra människor.

Tidigare i år tvingades Anja och Filippa nämligen tillbringa en hel del tid ifrån varandra, då Anja var ute på ett enormt stort äventyr i en annan del av världen.

Annons

Den tidigare skidåkaren är nämligen en av deltagarna i den nya säsongen av TV4:s äventyrsprogram ”Expeditionen”, som kommer sändas i höst.

Anja Pärsons stora äventyr – visas på tv i höst

Programmet, som har haft uppehåll i tre år på grund av pandemin, går ut på att sex deltagare försöker bestiga det 6 119 meter höga berget Lobuche Peak i Himalaya

De fem andra deltagarna i årets säsong är tv-profilen Nikki Amini, tidigare polischefen Carin Götblad, artisten Patrik Arve, skådespelaren Gustaf Hammarsten och poeten och dramatikern Daniel Boyacioglu, enligt Expressen.

Filippa Rådin och Anja Pärson
Anja och Filippa har varit gifta i åtta år!
Annons