Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filippa Rådins besked med Anja Pärson efter pausen – 8 år efter bröllopet

04 maj, 2022, 17:00 
AvIndra Nordemar

Anja Pärsons hustru Filippa Rådin har lämnat ett besked om relationen.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Skidstjärnan Anja Pärson och modebutiksägaren Filippa Rådin smög med sin kärlek i fem år. Men sommaren 2014 slog de sina påsar samman och gifte sig mitt under Pride då de vigdes av Socialdemokraternas före detta partiledare Mona Sahlin.

– De två bjuder så väldigt mycket på varandra, men det var också väldigt känslosamt. Det här är två människor som har kämpat för sig själva och för sin kärlek. Det väcker väldigt mycket lyckokänslor bland släkt och familj att se dem här i dag, sa Sahlin då till Expressen.

Men på senare dar har det väckts en oro bland fansen – hur står det egentligen till i relationen?

Oron kring Anja Pärsons och Filippa Rådins äktenskap

Sociala medier är i dag en del av de allra flestas vardag. Där kan vem som helst bland annat få en något mer privat inblick i kändisars liv. Och både Anja och Filippa delar frekvent med sig av nya bilder på deras Instagram-konton.

Annons

Men häromveckan publicerade Filippa en svart bild med texten:

"Av personliga skäl kommer jag checka ut här ett tag. Ta hand om er tills vi ses igen"

Och inlägget fick många att reagera då många tolkade det som att något dåligt hänt. Men nu har Filippa förklarat läget – och alla som hejar på Filippas och Anjas kärlek kan pusta ut!

Filippa Rådins besked om relationen med Anja Pärson

Till en bild på dem båda tillsammans skriver Filippa:

"NEJ DET ÄR INTE SLUT! Vi har fått så många oroliga DM från er underbara och omtänksamma vänner.

Anja Pärson är den person som jag beundrar mest och som är min ryggrad genom livet. Jag älskar henne ofiltrerat och ärligt genom allt. Hon är den som håller mig uppe när jag orkar som minst. Precis som nu har hon stått bredvid mig och hållit om mig när jag tog en paus från er, från allt, för att jag kände att alla måsten höll på att äta upp mig inifrån. En paus för att samla ihop mig, sålla och hitta rätt fokus framåt."

Annons

Anja och Filippa har varit ett par i 13 år och har i dag två barn ihop, sönerna Maximilian och Elvis, plus Filippas dotter Emmi sedan en tidigare relation. Och det verkar som att de lever ett minst sagt lyckligt familjeliv, så några planer på att skiljas åt finns alltså inte på kartan!

Foto: TT

Annons