Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Gravida Petra Medes avslöjande i rutan: Hemliga relationen med stjärnkocken

03 maj, 2022, 20:00 
AvIndra Nordemar

Petra Mede avslöjar sin oväntade relation till tv-kocken – mitt i sändning!

Annons
5 saker du inte visste om Petra Mede!Brand logo
5 saker du inte visste om Petra Mede!

När Petra Mede, 52, gästade Nyhetsmorgon strax innan premiären av årets upplaga av Let's Dance avslöjade hon något stort – hon är gravid!

Petra är annars förtegen om sitt privatliv, och hon försökte även hålla graviditeten hemlig så länge som möjligt. Men en växande mage blir till slut svår att dölja i direktsänd tv, vilket också var anledningen till att hon valde att gå ut med nyheten.

I samma intervju förklarade hon att det inte finns någon pappa till bebisen med i bilden.

– Det här gör jag på egen hand. Som jag har gjort med så mycket i livet!

Petra Mede om barnets pappa: "Fantastisk förälder"

Men Petra har även en dotter sedan tidigare, Adeline, 9. I det fallet finns däremot en högst involverad pappa, Mattias Günther.

Annons

– Vi har en jättebra relation och han är en fantastisk förälder. Det är jag så glad för, har Petra tidigare sagt till Hälsoliv.

Men tack vare Adeline har även andra relationer formats.

I säsongsavslutningen av Benjamins, Benjamin Ingrossos omåttligt populära musik- och matlagningsprogram, var Petra en av gästerna, och även stjärnkocken Niklas Ekstedt, och då kom något oväntat upp till ytan.

De har nämligen en privat relation som inte många känner till.

Petra Medes oväntade relation till Michelin-krögaren

Niklas Ekstedt är en prisad krögare och tv-kock. Bland annat driver han Michelin-krogen Ekstedt, och har haft det egna programmet Mat i SVT.

Men han är också pappa, och det är på så vis som han känner Petra – det är nämligen så att deras barn går i parallellklass.

– Niklas Ekstedt är pappa till en parallellklasskamrat till min dotter. Så nu är det jag och Niklas på kvällen utan barn för första gången, det ser jag fram emot, berättar Petra i Benjamins och fortsätter:

– Varje morgon träffas vi och han är alltid försenad, precis som jag. Och jag har försökt le såhär men han ser alltid så rädd ut och försöker gå undan, säger hon varpå Niklas skämtsamt svarar:

– Nej, jag har aldrig träffat dig.

Foto: TT

Annons