Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4s osäkra besked om Benjamin Ingrosso – kan försvinna från rutan

03 maj, 2022, 16:00 
Benjamin Ingrosso och TV4s logga

Många hoppas på en tredje säsong av succéprogrammet, men framtiden är oviss.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Ytterligare en säsong av programmet Benjamin's börjar lida mot sitt slut, och ikväll är det storslagen säsongsfinal. Avsnittet är stjärnspäckat, och på gästlistan står bland annat Petra Mede och Ted Gärdestads dotter Sara Zackarias.

Programmet som bjuder på en härlig blandning mellan matlagning och härligt snack har verkligen gått hem i tv-sofforna. Men TV4s besked om en återkomst i rutan är ovisst.

Bluffen avslöjad

Benjamins hade premiär i början av 2021, och har rullat på sedan dess. I programmet bjuds kända artister, skådespelare, profiler och vänner in till Benjamin Ingrossos kök för att laga mat och umgås tillsammans.

Varje avsnitt bjuder också på musik, och gästerna framför sina populära låtar i lite nya tappningar tillsammans med Benjamin själv. Efter avsnitten släpps musiken på Spotify, som en live-sändning från programmet.

Men det hela skulle visa sig vara en bluff. Nu har Benjamin i en intervju med Expressen avslöjat sanningen, att det inte alltid är den första tagningen som släpps på Spotify.

Annons

– Det är blandat. Beroende på hur inspelningarna i programmet blev. Vissa live-tagningar blev bättre än andra. Det beror mycket på ljudet i studion och hur mycket som läcker i mickarna och så, säger han till tidningen.

TV4s besked

Ja, trots den luriga bluffen kan programmet inte kallas för något annat än succé. Men framtiden i rutan finns det inga klara besked om, i alla fall inte i skrivande stund.

När Hänt kontaktar TV4s pressavdelning blir man inte klokare av deras svar:

”Vi ber om att få återkomma när vi har något att berätta”

Så huruvida Benjamin Ingrosso får ytterligare en säsong på TV4 med sitt egna program är alltså osäkert, och hittills finns det ingenting klart att dela med sig av till tittarna.

Men en sak som är klart är att många riskerar att bli besvikna om kvällens avsnitt också är det sista. I Benjamins kommentarsfält flockas tittare som ber om ytterligare en säsong:

Annons

"Hoppas det kommer en 3:e säsong och 4:e säsong och ännu flera" Skriver en användare.

"Ett helt fantastiskt program som jag verkligen hoppas kommer tillbaka. Du är fantastisk Benjamin!" Instämmer en andra.

"Det bästa på tv just nu! Hoppas på ny säsong" Skriver en tredje användare.

"Hoppas du kommer igen till hösten?" Frågar en fjärde.

"Hoppas att du får fortsätta att sprida glädje, kunskap och talang även till hösten" Uppmuntrar och hoppas en femte användare.

Foto: TT/TV4

Annons