Pernilla Wahlgren kritiseras för beteendet mot Christian Bauer – tvingas försvara sig

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Foto: TV4

Nu försvarar hon sig efter kritiken om hennes beteende mot pojkvännen.

Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!
0:46

Efter reklamen: Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

(0:46)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer blev blixtförälskade och helt plötsligt visste nästan hela Sverige om att Pernilla hittat kärleken.

Parets förhållande verkar gå som en dans på rosor, men efter en händelse i Wahlgrens värld röt tittarna ifrån – och nu tvingas hon försvara sitt beteende i sin podcast.

Nobbade överraskningarna

I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld fick vi som vanligt följa kärleksparet, som nu är ett återkommande inslag i programmet. Men det var ingen vanlig dag, utan alla hjärtans dag.

Till råga på allt var det Pernilla och Christians första alla hjärtans dag som par, och Christian bestämde sig för att slå på den stora trumman. Dagen till ära hade pojkvännen planerat en rad överraskningar till Pernilla, som verkade föga imponerad.

– Tycker inte det är så mysigt, säger Pernilla bland annat om en av överraskningarna i programmet.

Förutom en "misslyckad" lunchdejt på restaurang som Pernilla inte var så förtjust i, avslutades hela dagen inte heller på bättre noter. Christian hade överraskat Pernilla med bubbelpool på hotellet, men artisten jublade inte över det.

Hon är nämligen inte alls badsugen, och har en pool själv hemma på Lidingö som hon inte använder.

– Plus att det snöar och jag har ju fixat mig i håret. Alltså om jag går ut och sätter mig i bubbelbadkar nu när det snöar så blir väl antagligen hela min frisyr förstörd, säger Pernilla.

Svarar på kritiken

Och nu har alltså hennes följare snappat upp detta, och de verkar inte alla vara på Pernillas sida. I sin podcast Wahlgren och Wistam som hon driver tillsammans med tv-profilen Sofia Wistam berättar hon om kritiken hon fått.

– Jag har fått väldigt mycket reaktioner på det avsnittet, säger hon och berättar att det är ytterligare en händelse som många reagerat på.

Det handlade om när paret var i Paris, och Pernilla ska ha skrattat åt Christian när han berättade att han största dröm var att uppträda på cirkus.

– Det finns dem som förstår att jag skrattar med Christian, att det är en så rolig sjuk dröm som jag älskar honom för att han har den. Och sen finns det dem som tagit illa vid och tycker typ att jag är taskig mot Christian, berättar hon i podcasten och fortsätter med att berätta om reaktionerna på alla hjärtans dag-incidenten.

Hon försvarat sig bland annat genom att säga att hon satt med mobilen stora delar av dagen för att hon var tvungen att jobba, och inte för att vara otrevlig.

– En del har skrivit till mig att "Fy vad du är taskig mot Christian" och "Här gör han till sig och köper rosor och fixar...och du verkar blasé och du skrattar bort det". Men det är ju därför jag älskar Christian, och därför jag är kär i honom för att han låter mig vara mig själv, försvarar Pernilla sig med.

Hon berättar även att hon och Christian är olika, men att det är en sak de älskar med varandra, och inget de kommer försöka att ändra på.

Foto: TV4

LÄS MER: Detaljen i Christina Schollins mystiska bild – alla ser samma sak

LÄS MER: Bluffen bakom Masked Singer avslöjad – stora ändringen som tittarna inte får se

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens panik efter upptäckten i nya lyxhuset – bara veckor före inflytt