Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Pernilla Wahlgrens panik efter upptäckten i nya lyxhuset – bara veckor före inflytt

03 maj, 2022, 04:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren tog ett förhastat beslut – nu ångrar hon sig.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Snart går flyttlasset för Pernilla Wahlgren till det nya drömhuset på Lidingö. "Villa Nilla" som hon själv kallar det är 300 kvadratmeter stort fördelat på två våningar med havsutsikt, det byggs även pool med tillhörande soldäck, och många andra pråliga detaljer.

Ja, visionerna var stora när Pernilla ritade upp huset med arkitekten Heidi Mikalsen. Men att göra ritningar till verklighet har visat sig vara betydligt svårare än vad Pernilla någonsin hade kunnat ana.

Och nu har realitystjärnan dessutom insett att hon borde sett över en och annan detalj innan de färdigställdes, men nu är det för sent.

Pernilla Wahlgrens ånger med nya lyxhuset

För en tid sedan lämnade Pernilla det gröna kedjehuset på Lidingö som många känner igen från Wahlgrens värld. Separationsångesten var påtaglig då hon och familjen har skapat många minnen i huset under de många år som de bott där tillsammans.

Annons

Men snart är det dags för ett nytt kapitel – och på denna resa har hon ju även med sig sin kärlek Christian Bauer, som även han kommer flytta in i den nya villan. Men ju närmare inflytt – desto mer växer Pernillas oro.

På Instagram delar hon nu med sig av sin tvivel:

"Många oros-moment när man bygger hus..! Var det verkligen rätt typ av hus att bygga på ett så brant berg…?! Så mycket sprängning, & alla dessa stödmurar som behövts för att stabilisera detta stora hus på toppen av berget….! Hade Suterränghus varit ett bättre alternativ? Och hur smart var egentligen att välja ett hus på den höjden, med så mycket stora fönster ut på gatan…! Kommer jag reta mig på insynen, & känna mig som en guldfisk i ett akvarium?"

I kommentarsfältet till inlägget är det många som instämmer – hon borde inte valt så pass stora fönster till ett hus beläget på den höjden.

Men samtidigt är det också många som kommer med lösningar i form av körsbärsträd, växter i fönstren och skira gardiner.

Annons

Ja, vi får hoppas att Pernilla kommer trivas i sitt nya drömhus trots allt – bara tomten kostade åtta miljoner kronor, och villan lär ha kostat betydligt mer!

Foto: TT, Instagram

Annons